Graszoden Krimpen aan den IJssel

Waar leggen wij onze premium graszoden in Krimpen aan den IJssel?

In de provincie Zuid-Holland treffen we in de Krimpenwaard de plaats Krimpen aan de IJssel. Gras en Groen vertoeft er regelmatig. In deze stad - die bijna 30 duizend inwoners telt - zijn wij met onze graszoden vaak te vinden in de volgende wijken: Oud Krimpen, Oostgaarde, Boveneind, Langeland, Kortland-Noord, Kortland-Zuid en Lansingh-Zuid.

Vanzelfsprekend is ons werkgebied groter dan Krimpen aan de IJssel.

Natuurparken rondom de stad:

Een bekend natuurgebied is het Stormpoldervloedbos, dat is gelegen aan de rand van Krimpen aan de IJssel. Vanwege het zoetwatergetijengebied groeien hier bijzondere planten. De plant die in het voorjaar een mooie gele kleur geeft is de spindotter. Dit gebied is tevens uniek, omdat er in de lente een zomerklokje groeit dat toch wel als zeldzaam kan worden beschouwd. Dit natuurgebied is ideaal voor de vele broedvogels vanwege de aanwezigheid van riet, water en bos.

Al het groen in Krimpen aan den IJssel: 

In de gemeente Krimpen aan de IJssel treft u het Loetbos. Het bos omvat zo'n 170 hectare en heeft een lengte van bijna 10 kilometer. Het ligt langs het riviertje De Loet. Het mooie van dit gebied is, dat de gemeente hier poeltjes en moerassen heeft aangelegd. Dat zorgt voor een aangename en verrassende flora en fauna in het bos, dat nu echt als een stiltegebied kan worden gezien.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Krimpen aan den IJssel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Krimpen aan den IJssel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Krimpen aan den IJssel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Krimpen aan den IJssel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Krimpen aan den IJssel

Wilt u bij u in Krimpen aan den IJssel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Waalwijk

John de Wit


5

"Mijn gazon binnen no-time aangelegd!"

Graszoden leggen Waalwijk
Referenties

Graszoden in Krimpen aan den IJssel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Krimpen aan den IJssel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Krimpen aan den IJssel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Krimpen aan den IJssel

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen