Graszoden Krimpen aan den IJssel

Waar leggen wij onze premium graszoden in Krimpen aan den IJssel?

In de provincie Zuid-Holland treffen we in de Krimpenwaard de plaats Krimpen aan de IJssel. Gras en Groen vertoeft er regelmatig. In deze stad - die bijna 30 duizend inwoners telt - zijn wij met onze graszoden vaak te vinden in de volgende wijken: Oud Krimpen, Oostgaarde, Boveneind, Langeland, Kortland-Noord, Kortland-Zuid en Lansingh-Zuid.

Vanzelfsprekend is ons werkgebied groter dan Krimpen aan de IJssel.

Natuurparken rondom de stad:

Een bekend natuurgebied is het Stormpoldervloedbos, dat is gelegen aan de rand van Krimpen aan de IJssel. Vanwege het zoetwatergetijengebied groeien hier bijzondere planten. De plant die in het voorjaar een mooie gele kleur geeft is de spindotter. Dit gebied is tevens uniek, omdat er in de lente een zomerklokje groeit dat toch wel als zeldzaam kan worden beschouwd. Dit natuurgebied is ideaal voor de vele broedvogels vanwege de aanwezigheid van riet, water en bos.

Al het groen in Krimpen aan den IJssel: 

In de gemeente Krimpen aan de IJssel treft u het Loetbos. Het bos omvat zo'n 170 hectare en heeft een lengte van bijna 10 kilometer. Het ligt langs het riviertje De Loet. Het mooie van dit gebied is, dat de gemeente hier poeltjes en moerassen heeft aangelegd. Dat zorgt voor een aangename en verrassende flora en fauna in het bos, dat nu echt als een stiltegebied kan worden gezien.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Krimpen aan den IJssel

Wilt u met graszoden in Krimpen aan den IJssel een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Krimpen aan den IJssel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Krimpen aan den IJssel uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Krimpen aan den IJssel € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Krimpen aan den IJssel dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Hoofddorp

Rozet


5

"Ik kan een ieder grasengroen aanbevelen, heel aardige mensen."

Graszoden leggen Hoofddorp
Referenties

Graszoden in Krimpen aan den IJssel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Krimpen aan den IJssel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Krimpen aan den IJssel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Krimpen aan den IJssel

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen