Graszoden Koog aan de Zaan

Waar leggen wij de graszoden in Koog aan de Zaan?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden. Zo komen wij bijvoorbeeld ook in Koog aan de Zaan. Koog aan de Zaan ligt aan de zuidzijde tegen Zaandam aan en in het noorden tegen Zaandijk, ten oosten ligt de rivier de Zaan. Koog aan de Zaan is verdeeld in twee gedeelten: Oud-Kroog en Westerkroog.

Naast Koog aan de Zaan leggen wij ook regelmatig onze graszoden in omringende dorpen en steden.

Natuurparken rondom de stad Koog aan de Zaan:

Het Ilperveld is in deze omgeving bij de inwoners het meest bekend en geliefd. Het is een uitgestrekt veenweidegebied met een enorme hoeveelheid aan sloten. Het is er heerlijk om te wandelen, te fietsen of om zelfs een vaartocht te maken in dit drassige gebied. Noemenswaardig is zeker de mogelijkheid om in dit gebied al verend te lopen over de veenbodem. Een aparte ervaring. 

Al het groen in Koog aan de Zaan:

Koog aan de Zaan kan worden gezien als een gemeente dat bol staat van het groen. Bijvoorbeeld het Koogerpark is zeer de moeite waard. Niet alleen de natuur is er prachtig, maar er worden ook regelmatig worden activiteiten georganiseerd voor de inwoners van het dorp. De volwassenen hebben de mogelijkheid jeu de boules te spelen, de kinderen daarentegen kunnen heerlijk hutten bouwen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Koog aan de Zaan

Wilt u met graszoden in Koog aan de Zaan een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Koog aan de Zaan vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Koog aan de Zaan uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Koog aan de Zaan € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Koog aan de Zaan dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Driebergen

Piet Lindner


5

"Goed contact, leuk team "gras" mensen en professioneel bovendien! "

Graszoden leggen Driebergen
Referenties

Graszoden in Koog aan de Zaan

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Koog aan de Zaan. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Koog aan de Zaan gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Koog aan de Zaan

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen