Graszoden Koog aan de Zaan

Waar leggen wij de graszoden in Koog aan de Zaan?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden. Zo komen wij bijvoorbeeld ook in Koog aan de Zaan. Koog aan de Zaan ligt aan de zuidzijde tegen Zaandam aan en in het noorden tegen Zaandijk, ten oosten ligt de rivier de Zaan. Koog aan de Zaan is verdeeld in twee gedeelten: Oud-Kroog en Westerkroog.

Naast Koog aan de Zaan leggen wij ook regelmatig onze graszoden in omringende dorpen en steden.

Natuurparken rondom de stad Koog aan de Zaan:

Het Ilperveld is in deze omgeving bij de inwoners het meest bekend en geliefd. Het is een uitgestrekt veenweidegebied met een enorme hoeveelheid aan sloten. Het is er heerlijk om te wandelen, te fietsen of om zelfs een vaartocht te maken in dit drassige gebied. Noemenswaardig is zeker de mogelijkheid om in dit gebied al verend te lopen over de veenbodem. Een aparte ervaring. 

Al het groen in Koog aan de Zaan:

Koog aan de Zaan kan worden gezien als een gemeente dat bol staat van het groen. Bijvoorbeeld het Koogerpark is zeer de moeite waard. Niet alleen de natuur is er prachtig, maar er worden ook regelmatig worden activiteiten georganiseerd voor de inwoners van het dorp. De volwassenen hebben de mogelijkheid jeu de boules te spelen, de kinderen daarentegen kunnen heerlijk hutten bouwen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Koog aan de Zaan

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Koog aan de Zaan? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Koog aan de Zaan vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Koog aan de Zaan graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Koog aan de Zaan

Wilt u bij u in Koog aan de Zaan de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Rijsbergen

Daniella van Wanrooij


5

"Goede instructies in brochure opvolgen en t gras groeit als kool."

Graszoden leggen Rijsbergen
Referenties

Graszoden in Koog aan de Zaan

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Koog aan de Zaan. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Koog aan de Zaan gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Koog aan de Zaan

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen