Bezoek Gras en Groen en de showtuin

Showtuin

De online wereld is gigantisch en er is ontzettend veel te vinden. Hopelijk heeft u op deze website ook kunnen vinden wat u zocht. Toch blijft er een grote behoefte om ook langs te kunnen gaan bij een bedrijf of winkel. De zogenaamde bricks en clicks in marketingtermen hebben de toekomst.

Uw bestelling direct meenemen

Heeft u een vraag of wilt u de producten direct in huis hebben en niet pas één dag later. U bent natuurlijk van harte welkom bij Gras en Groen. Wij helpen u graag verder met het juiste advies. Uitgezonderd de natuurlijke vijanden hebben wij alle producten ruimschoots op voorraad. Neem uw bestelling direct mee en u kunt huis meteen aan de slag!

bestellingen aghalen • Gras en Groen Graszoden

In verband met het einde van het graszoden seizoen is het niet meer mogelijk om graszoden af te halen.

Wij starten de verkoop volgend jaar weer in maart.

Afhaaltijden graszoden

     
Maandag   -  
Dinsdag   -  
Woensdag   -  
Donderdag   -  
Vrijdag   -  
Zaterdag   -  
Zondag      

Openingstijden Gras en Groen

     
Maandag t/m woensdag Op afspraak    
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten    

Adresgegevens Gras en Groen

U vindt Gras en Groen op bedrijventerrein de Rietvelden in 's-Hertogenbosch, vlak naast de Sligro. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid en na een korte wandeling door de showtuin komt u vanzelf terecht in de showroom waar wij u graag verder helpen.

Adres

Gras en Groen
Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch

Showtuin vol inspiratie

Heeft u plannen om zaken in uw tuin aan te passen of bent u van plan uw tuin volledig (op)nieuw aan te leggen? U kunt dan natuurlijk al direct de hulp van een tuinontwerper inroepen, maar misschien vindt u het ook leuk om hier zelf over na te denken. U kunt op verschillende manieren ideeën opdoen voor uw tuin. Vakbladen, inspirerende websites en natuurlijk pinterest zijn uitstekende mediums om inspiratie op te doen voor uw tuin.

Begin 2021 heeft Gras en Groen speciaal hiervoor de showtuin opnieuw aangelegd. Waar in het verleden de nadruk lag op producten die wij verkopen is dit nu compleet anders. In vijf verschillende modeltuinen laat Gras en Groen u mogelijkheden zien voor uw tuin.

Showtuinen in verschillende tuinstijlen

Rondom het bedrijfspand heeft Gras en Groen ruim 1000 vierkante meter buitenruimte. Deze ruimte wordt optimaal benut om u te inspireren voor de aanleg van uw tuin. Van verschillende soorten beplanting in de borders tot legverbanden en zelfs geheel afwijkende tuinstijlen zijn er te bezichtigen. De volgende tuinen zijn te bekijken in de showtuin:

  • Vijvertuin met allure
  • Stadstuin voorzien van luxe
  • Ruimtelijke, organisch vormgegeven tuin
  • Hedendaagse gezinstuin
  • Duurzame voortuin en entree