Bedrijfsvideo's

Om een mooi beeld te krijgen van onze werkzaamheden en werkwijze ziet u op deze pagina enkele video's. De revue passeren alle werkzaamheden bij het graszoden leggen. Daarnaast hebben we een timelapse-film, waarin duidelijk wordt hoeveel tijd onze medewerkers nodig hebben voor het vervangen van een gazon.

Onder de graszodenvideo's komen ook de werkzaamheden van de overige bedrijfstakken van Gras en Groen in beeld. Zo krijgt u een compleet beeld van ons bedrijf.

Graszoden leggen, hoe gaat het in zijn werk?

Bent u benieuwd naar hoe onze medewerkers graszoden leggen? In onderstaande video ziet u stap voor stap hoe het oude gazon wordt verwijderd en vervolgens verse graszoden worden gelegd. U krijgt daarbij een perfect beeld van onze werkzaamheden.

 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Timelapse graszoden leggen

Nieuwsgierig naar hoe lang wij bij u bezig zullen zijn? In onderstaande film wordt een gazon van 40m² vervangen. U kunt zien hoe er wordt gewerkt en welke tijd daarvoor nodig is. Na 120 minuten werken zijn de werkzaamheden afgerond.

 

 

Robotmaaier kopen, Gras en Groen adviseert u Robomow

In de markt van robotmaaiers onderscheid Robomow zich op een aantal verschillende punten. Gras en Groen is overtuigd dat dit product bijdraagt aan een mooier, groener en gezonder gazon. Bekijk de video voor meer informatie over Robomow.

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen