Gras en Groen

Gras en Groen Graszoden is een onderdeel van Gras en Groen B.V. Gras en Groen is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Den Bosch. Wij zijn uw partij voor in de tuin, of dit nu gaat om de aanleg van uw volledige tuin of slechts onderdelen daarvan. Het bedrijf is ingericht om klanten op hun wenken te bedienen. Zo is er een volledig hoveniersbedrijf, maar kunnen de andere bedrijfsonderdelen ook inspelen op uw specifieke wensen, zoals een nieuw kunstgras, gazon, bestrating of schuttingen. Dagelijks zijn onze medewerkers hard aan het werk om op vakkundige wijze zeer uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren. Gras en Groen, uw tuin in goede handen!

 

Verschillende bedrijfsonderdelen

Het bedrijf Gras en Groen heeft verschillende bedrijfsonderdelen die los van elkaar kunnen functioneren, maar elkaar ook juist aanvullen indien nodig. Gordon van Ooijen en Mart van den Bersselaar leiden de totale organisatie en zorgen ervoor dat het bedrijf als geheel functioneert. Gras en Groen zorgt voor een goede en duidelijke communicatie met de klant en staat de klant altijd met raad en daad bij. 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Het ontstaan van de verschillende onderdelen

Gras en Groen is opgericht door Gordon van Ooijen en Mart van den Bersselaar. Zij zijn begonnen met een hoveniersbedrijf, gericht op de aanleg van particuliere tuinen. Al snel speelden ze met hun bedrijf in op de grote vraag naar het aanleggen van gazons. Inmiddels is Gras en Groen Graszoden marktleider in het leggen van graszoden in de particuliere tuin. Jaarlijks leggen wij meer dan 15 hectare graszoden, verspreid in heel Nederland en België.

Het succes van Gras en Groen Graszoden heeft de vraag van particulieren naar de aanleg van specifieke onderdelen in de tuin aangetoond. Sterke punten van deze formule die we inmiddels ook toepassen bij de andere bedrijfsonderdelen zijn:

 

Door goed opgeleid personeel gericht te werven voor de verschillende onderdelen is de kennis in huis gehaald. Daardoor kunnen wij met recht zeggen dat wij specialist zijn op het gebied van alle onderdelen van de tuinaanleg.

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen