Garantie

Bij Gras en Groen Graszoden hebben we een heldere en duidelijke communicatie hoog in het vaandel staan. Onderdeel van een duidelijke en heldere communicatie zijn ook enkele garanties die wij u afgeven. Deze garanties hebben betrekking op het offerteproces, maar ook op de kwaliteit die wij nastreven.

Garanties van Gras en Groen Graszoden

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Binnen 24 uur reactie op de offerteaanvraag

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Uw offerteaanvraag wordt, met uitzondering van de zondag, altijd binnen 24 uur verwerkt. U ontvangt van ons dan een zeer scherp aanbod.

Werkzaamheden worden binnen 21 dagen uitgevoerd

Geeft u akkoord op de door ons afgegeven offerte, dan nemen wij direct telefonisch contact met u op. De opdracht kunnen wij altijd binnen 14 dagen uitvoeren. Wilt u de opdracht liever op een later tijdstip uit laten voeren? Dat is natuurlijk ook geen probleem! 

Buiten werken wordt door onze medewerkers als erg prettig ervaren. Helaas zijn er ook nadelen aan verbonden. Wanneer er te veel regen is gevallen, kan het voorkomen dat werkzaamheden uitgesteld moeten worden. Wij proberen het risico te vermijden dat we een opdracht niet goed kunnen uitvoeren. Wij hopen in dat geval op uw begrip en plannen de werkzaamheden zo snel mogelijk, in overleg met u, in op een nieuwe datum.

Onze medewerkers leveren het gazon pas op wanneer u tevreden bent

Na het afronden van de laatste graszodenwerkzaamheden levert onze medewerker het gazon samen met u op. Samen met u wordt er gekeken of de aanleg van uw gazon aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u aanmerkingen hebben, gaan wij direct aan de slag zodat u tevreden bent.

U hoeft vooraf geen aanbetaling te doen

De afspraak tussen u en Gras en Groen Graszoden is er één in goed vertrouwen. Wij hopen u dit vertrouwen te geven door onze afspraken met u na te komen. Op basis van dit vertrouwen komen wij dan ook in uw tuin werken. Wij gaan ervan uit dat u ook graag een prachtig, groen gazon heeft. Wel vragen wij u om een akkoord op de offerte per mail. Een aanbetaling is niet nodig: u rekent pas met Gras en Groen Graszoden af als het gazon naar tevredenheid is aangelegd.

Drie maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Gras en Groen Graszoden mag zich met recht dé expert noemen op het gebied van graszoden. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een formule ontwikkeld waarin het mogelijk is om binnen één dag een nieuw gazon aan te leggen. Onze werknemers werken dagelijks binnen deze formule en hebben grote kennis op het gebied van graszoden leggen. Bovendien werken wij met graszoden die onder grote zorg worden gekweekt. Onze premium graszoden zijn graszoden die van onze kweker de hoogste kwaliteitsnorm hebben gekregen.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons personeel, de premium graszoden en de manier waarop wij de werkzaamheden uitvoeren, geven wij u drie maanden garantie. Mocht er binnen deze termijn onverhoopt toch iets misgaan dan horen wij dit graag. Wij lossen de problemen direct met u op!

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen