Afhalen en bezorgen

Bestelling afhalen bij Gras en Groen

Sinds 2014 is Gras en Groen gevestigd aan de Hedikhuizerweg 21 in ‘s-Hertogenbosch. Op bedrijventerrein de Rietvelden hebben wij een loods voor het hoveniersbedrijf, een showtuin voor onze klanten en nu ook een afhaallocatie voor de webwinkel bestellingen.

Zodra uw bestelling door Gras en Groen is verwerkt ontvangt u bericht dat uw bestelling klaar staat. U kunt de bestelling afhalen gedurende de openingstijden van Gras en Groen. Zorg ervoor dat u uw factuur bij de hand heeft voor het afhalen van uw bestelling.

Adresgegevens Gras en Groen

Gras en Groen
Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch

Openingstijden Gras en Groen

Openingstijden Gras en Groen

     
Maandag t/m woensdag Op afspraak    
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten    

Bestelling plaatsen bij Gras en Groen

Bent u op zoek naar een product voor het uitvoeren van onderhoud in de tuin of voor het oplossen van een probleem in uw tuin? Op de website hebben wij alle producten per onderwerp gebundeld en indien nodig een duidelijke omschrijving gegeven waarvoor het product of gereedschap geschikt is.

Heeft u het product van uw keuze gevonden? In de volgende de stappen beschrijven wij hoe dit product bij uw thuis komt.

  1. Winkelen: Verzamel één of meerdere producten door op de "kruiwagen" button“ te klikken.
  2. Kruiwagen: Controleer u bestelling en kies voor doorgaan naar betalen.
  3. Persoonlijke gegevens: Vul hier uw persoonlijke gegevens in of ga verder met een gastaccount.
  4. Adressen: Vul hier het factuur en eventueel afwijkende afleveradres in.
  5. Verzendmethode: Kies hier of u ervoor kiest om het product thuis bezorgd te krijgen of dat u het zelf wilt afhalen in ‘s-Hertogenbosch.
  6. Betaling: Betaal uw bestelling met iDeal en ga akkoord met de voorwaarden. Alle genoemde bedragen op deze website zijn inclusief BTW, tenzij expliciet anders gemeld.

Verzendproces webshop bestellingen

Producten die Gras en Groen op voorraad heeft en die je op werkdagen voor 17:00 uur besteld heb je al de volgende dag in huis. In het weekend bestelde producten worden op dinsdag bezorgd.

Gras en Groen doet er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Mochten wij hier onverhoopt niet in slagen brengen we u daar zo tijdig mogelijk van op de hoogte.

Wij verzenden alle pakketten met PostNL. U ontvangt altijd een track&trace code van ons zodat u uw pakket kunt volgen. Bent u niet thuis dan zal PostNL het pakket nogmaals bij u aanbieden of bij de buren afgeven. Wilt u dit niet, geeft het dan aan bij ons, dan geven we dit door aan PostNL.

Verzendkosten NL

Voor alle bestellingen binnen Nederland onder de € 75,- rekenen wij € 5,95 verzendkosten, tenzij het brievenbuspost betreft in dat geval wordt dit vooraf kenbaar gemaakt. Hiervoor worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Verzendkosten BE

Voor alle bestellingen die naar België verzonden worden met een orderbedrag dat kleiner is dan € 75,- rekenen wij € 7,95 verzendkosten, tenzij het brievenbuspost betreft in dat geval wordt dit vooraf kenbaar gemaakt. Hiervoor worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de € 75,- worden kosteloos bij u thuisbezorgd.

Ophalen bij Gras en Groen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij Gras en Groen. Dit is kosteloos ongeacht de orderwaarde. Indien u voor deze optie kiest ontvangt u een bericht zodra uw bestelling klaar staat.

Artikel niet voorradig

Bestelt u een artikel dat niet voorradig is dan stellen we u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. U mag de bestelling dan uiteraard kosteloos annuleren. Indien u meerdere artikelen tegelijkertijd besteld dan verzenden wij alvast de producten die wel voorradig zijn. De kosten voor de nalevering nemen wij uiteraard voor onze rekening.