Graszoden Kerkrade

Waar leggen wij de graszoden in Kerkrade?

Voor de aanleg van nieuwe graszoden komen wij regelmatig in Kerkrade. Onder ons werkgebied vallen de volgende wijken; Hopel, Vink, Waubacherveld, Chevremont, Ham, Haanrade, Kaffeberg, Rolduckerveld, Bleijerheide, Holz, Mucherveld, Nulland, Gracht, Heilust, Kaalheide, Locht, Spekholzerheide en Terwinselen. Ook in Erenstein en Kerkrade-Centrum komen wij onze graszoden aanleggen.

Wij leggen onze graszoden ook in de woonplaatsen rondom Kerkrade.

Natuurparken rondom de stad Kerkrade:

Vanwege zijn prachtige natuur is het heuvelland bij Kerkrade met vijf sterren bekroond. Tussen de kleurrijke hoogstamboomgaarden en de groene weide, vindt u nostalgische stadjes en hele oude dorpjes. Het unieke karakter, de mogelijkheid tot (natuur) recreatie, de ecologische waarde, de belevingswaarde en de cultuurhistorische waarde zijn de redenen waarom de sterren toegekend zijn.

Langs het water van de Geul en de Gulp zijn fantastische wandelroutes uitgezet. Laat u verassen door de prachtige uitzichten, de werkboerderijen en de holle wegen. 

Al het groen in Kerkrade:

Op zowel Nederlands als Duits grondgebied ligt het Wormdal. De natuur heeft hier al sinds halverwege de twintigste eeuw vrij spel. Door de natuur zijn gang te laten gaan, is er een prachtig beeklandschap ontstaan met bossen, grindbanken en een meanderende beek. De Worm stroomt door dit natuurgebied. Stijlranden, de perfecte plek voor bijvoorbeeld ijsvogels, zijn ontstaan in de afgesleten buitenbochten van deze beek. In het Wormdal leven ook verschillende moerasvogels zoals de watersnip en de waterral.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Kerkrade

Wilt u met graszoden in Kerkrade een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Kerkrade vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Kerkrade uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Kerkrade € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Kerkrade dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Ad Stalenhoef


5

"Vriendelijk, beschaafd en vooral vakbekwaam personeel."

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Kerkrade

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Kerkrade. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Kerkrade gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Kerkrade

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen