Graszoden Kerkrade

Waar leggen wij de graszoden in Kerkrade?

Voor de aanleg van nieuwe graszoden komen wij regelmatig in Kerkrade. Onder ons werkgebied vallen de volgende wijken; Hopel, Vink, Waubacherveld, Chevremont, Ham, Haanrade, Kaffeberg, Rolduckerveld, Bleijerheide, Holz, Mucherveld, Nulland, Gracht, Heilust, Kaalheide, Locht, Spekholzerheide en Terwinselen. Ook in Erenstein en Kerkrade-Centrum komen wij onze graszoden aanleggen.

Wij leggen onze graszoden ook in de woonplaatsen rondom Kerkrade.

Natuurparken rondom de stad Kerkrade:

Vanwege zijn prachtige natuur is het heuvelland bij Kerkrade met vijf sterren bekroond. Tussen de kleurrijke hoogstamboomgaarden en de groene weide, vindt u nostalgische stadjes en hele oude dorpjes. Het unieke karakter, de mogelijkheid tot (natuur) recreatie, de ecologische waarde, de belevingswaarde en de cultuurhistorische waarde zijn de redenen waarom de sterren toegekend zijn.

Langs het water van de Geul en de Gulp zijn fantastische wandelroutes uitgezet. Laat u verassen door de prachtige uitzichten, de werkboerderijen en de holle wegen. 

Al het groen in Kerkrade:

Op zowel Nederlands als Duits grondgebied ligt het Wormdal. De natuur heeft hier al sinds halverwege de twintigste eeuw vrij spel. Door de natuur zijn gang te laten gaan, is er een prachtig beeklandschap ontstaan met bossen, grindbanken en een meanderende beek. De Worm stroomt door dit natuurgebied. Stijlranden, de perfecte plek voor bijvoorbeeld ijsvogels, zijn ontstaan in de afgesleten buitenbochten van deze beek. In het Wormdal leven ook verschillende moerasvogels zoals de watersnip en de waterral.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Kerkrade

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Kerkrade? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Kerkrade vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Kerkrade graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Kerkrade

Wilt u bij u in Kerkrade de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Joost Schier


4

"Al met al een mooi gazon aangelegd!"

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Kerkrade

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Kerkrade. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Kerkrade gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Kerkrade

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen