Graszoden Kerkdriel

Waar wij vaak graszoden leggen in Kerkdriel

Kerkdriel ligt aan de Maas, in de provincie Gelderland en telt ongeveer 7300 inwoners. Kerkdriel behoort tot de gemeente Maasdriel en is de hoofdplaats van de omringende dorpen die tot Maasdriel behoren. De dorpen die tot de gemeente Maasdriel behoren zijn behalve Kerkdriel: Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind.

In Kerkdriel wordt door ons regelmatig bezocht voor het leggen van graszoden. Wij leggen niet alleen graszoden in Kerkdriel maar ook in de bij Maasdriel behorende buurtschappen zoals: Californië, Doornig, Rome, Slijkwell, Sint-Andries, Voorne, Veluwe en Wordragen.

Bezienswaardigheden in Kerkdriel

In de kern van Kerkdriel ligt het Mgr. Zwijsenplein. Hier bevinden zich veel winkels en horecagelegenheden. Den Bosch en het vestingsstadje Zaltbommel bevinden zich op steenworp afstand van Kerkdriel .

Kerkdriel heeft twee kerken, die beiden door Duitse militairen werden opgeblazen in 1945. De Sint-Martinuskerk, een roomskatholieke kerk, werd gebouwd in de Bossche stijl in 1954. Van oorsprong was de Sint- Martinuskerk een waterstaatskerk. Een waterstaatskerk is een kerk die tussen 1824 en 1875 met financiele steun van de staat werden gebouwd. De huidige Hervormde kerk is in 1952 gebouwd.

Kerkdriel heeft een museum, Het Driels Museum. De collectie bestaat uit objecten die betrekking hebben op de lokale geschiedenis van Kerkdriel, Velddriel, Hoenzadriel en Alem.

In het dorp is een stellingmolen te zien. De Sara Catharina. Tot 2000 was de molen nog in bedrijf.

Vandaag de dag is Kerkdriel vooral bekend om zijn champignonteelt.

In de omgeving van Kerkdriel zijn er mogelijkheden tot het bezichtigen van verschillende kastelen zoals: Kasteel Ammersoyen, Kasteel Nederhemert, Slot Rossum en het bkende kasteel Slot Loevestein.

Groene wetenswaardigheden over  Kerkdriel

Kerkdriel ligt in de Bommelerwaard en heeft een gevarieerd landschap. Het landschap bestaat uit dijken en uiterwaarden en is omsloten door de rivieren de Maas en de Waal. De Bommelerwaard wordt ook wel eens het mooiste eiland tussen de rivieren genoemd. Op het recreatiegebeid de Zandmeren in Kerkdriel , het strandbad in Well en op de vele kleine strandjes langs de rivier kunnen watersporters  zich uitstekend uitleven. Andere mogelijkheden op sportief gebied in Kerkdriel zijn er ook. Zo is er een sporthal, een overdekt zwembad en een golfbaan.  Kerkdriel en zijn omgeving is prachtig op de fiets te verkennen. Tijdens het fietsen heeft u prachtig uitzicht op de uiterwaarden en het water. Er zijn voet- en fietsveren die Slot Loevestein, Ford Vuren, Woudrichem en Gorinchem met elkaar verbinden, wat het fietsen zeer de moeite waard maakt voor een hele dag.

De Zandmeren

Het recreatiegebied de Zandmeren heeft een jachthaven, Marina Kerkdriel, vanwaar uit mooie dagtochtjes gemaakt kunnen worden. Ook kunt u er surfen, duiken, en vissen. Met de boot kunt u tot aan het centrum van het prachtige Den Bosch varen, aanleggen en de stad verkennen.

Er bevinden zich luxe vakantiewoningen (De Boven Waarden)

De Zandmeren zelf heeft een mooi zandstrand met goede parkeergelegenheden en verschillende horecagelegenheden.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Kerkdriel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Kerkdriel? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Kerkdriel vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Kerkdriel graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Kerkdriel

Wilt u bij u in Kerkdriel de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Haarlem

Provinciehuis Haarlem


5

"Als we een bedrijf mogen aanbevelen zullen we zeker aan jullie denken."

Graszoden leggen Haarlem
Referenties

Graszoden in Kerkdriel

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Kerkdriel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Kerkdriel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Kerkdriel

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen