Graszoden Kerkdriel

Waar wij vaak graszoden leggen in Kerkdriel

Kerkdriel ligt aan de Maas, in de provincie Gelderland en telt ongeveer 7300 inwoners. Kerkdriel behoort tot de gemeente Maasdriel en is de hoofdplaats van de omringende dorpen die tot Maasdriel behoren. De dorpen die tot de gemeente Maasdriel behoren zijn behalve Kerkdriel: Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind.

In Kerkdriel wordt door ons regelmatig bezocht voor het leggen van graszoden. Wij leggen niet alleen graszoden in Kerkdriel maar ook in de bij Maasdriel behorende buurtschappen zoals: Californië, Doornig, Rome, Slijkwell, Sint-Andries, Voorne, Veluwe en Wordragen.

Bezienswaardigheden in Kerkdriel

In de kern van Kerkdriel ligt het Mgr. Zwijsenplein. Hier bevinden zich veel winkels en horecagelegenheden. Den Bosch en het vestingsstadje Zaltbommel bevinden zich op steenworp afstand van Kerkdriel .

Kerkdriel heeft twee kerken, die beiden door Duitse militairen werden opgeblazen in 1945. De Sint-Martinuskerk, een roomskatholieke kerk, werd gebouwd in de Bossche stijl in 1954. Van oorsprong was de Sint- Martinuskerk een waterstaatskerk. Een waterstaatskerk is een kerk die tussen 1824 en 1875 met financiele steun van de staat werden gebouwd. De huidige Hervormde kerk is in 1952 gebouwd.

Kerkdriel heeft een museum, Het Driels Museum. De collectie bestaat uit objecten die betrekking hebben op de lokale geschiedenis van Kerkdriel, Velddriel, Hoenzadriel en Alem.

In het dorp is een stellingmolen te zien. De Sara Catharina. Tot 2000 was de molen nog in bedrijf.

Vandaag de dag is Kerkdriel vooral bekend om zijn champignonteelt.

In de omgeving van Kerkdriel zijn er mogelijkheden tot het bezichtigen van verschillende kastelen zoals: Kasteel Ammersoyen, Kasteel Nederhemert, Slot Rossum en het bkende kasteel Slot Loevestein.

Groene wetenswaardigheden over  Kerkdriel

Kerkdriel ligt in de Bommelerwaard en heeft een gevarieerd landschap. Het landschap bestaat uit dijken en uiterwaarden en is omsloten door de rivieren de Maas en de Waal. De Bommelerwaard wordt ook wel eens het mooiste eiland tussen de rivieren genoemd. Op het recreatiegebeid de Zandmeren in Kerkdriel , het strandbad in Well en op de vele kleine strandjes langs de rivier kunnen watersporters  zich uitstekend uitleven. Andere mogelijkheden op sportief gebied in Kerkdriel zijn er ook. Zo is er een sporthal, een overdekt zwembad en een golfbaan.  Kerkdriel en zijn omgeving is prachtig op de fiets te verkennen. Tijdens het fietsen heeft u prachtig uitzicht op de uiterwaarden en het water. Er zijn voet- en fietsveren die Slot Loevestein, Ford Vuren, Woudrichem en Gorinchem met elkaar verbinden, wat het fietsen zeer de moeite waard maakt voor een hele dag.

De Zandmeren

Het recreatiegebied de Zandmeren heeft een jachthaven, Marina Kerkdriel, vanwaar uit mooie dagtochtjes gemaakt kunnen worden. Ook kunt u er surfen, duiken, en vissen. Met de boot kunt u tot aan het centrum van het prachtige Den Bosch varen, aanleggen en de stad verkennen.

Er bevinden zich luxe vakantiewoningen (De Boven Waarden)

De Zandmeren zelf heeft een mooi zandstrand met goede parkeergelegenheden en verschillende horecagelegenheden.

Plaatsen rondom Kerkdriel waar Gras en Groen ook werkt

Projecten in Kerkdriel

Alle projecten

Graszoden leggen Kerkdriel

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Kerkdriel. Graszoden leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd weer een prachtig en nieuw gazon heeft. Met verse premium graszoden kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd. En na een korte periode van slechts twee weken dagelijks onderhoud kunt u het gazon al in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf graszoden leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van graszoden leggen

  • Direct zichtbaar resultaat
  • U kunt alle graszoden op één dag (laten) leggen
  • Het nieuwe gazon is binnen 14 dagen in gebruik te nemen
  • De graszoden vragen eenvoudig onderhoud voor een perfect eindresultaat

Graszoden laten leggen in Kerkdriel

Wilt u graszoden laten leggen in Kerkdriel? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig bewerken van de bodem, egaliseren van de ondergrond en uitrollen van de graszoden behoort tot hun vaste werkzaamheden.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij de graszoden voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook een bestaand gazon dat aan vervanging toe is eerst verwijderen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het leggen van graszoden in Kerkdriel gaat u naar de pagina graszoden prijzen.

Prijzen graszoden laten leggen

Aantal m²     Prijs per m²
< 100 m²     Alleen afhalen/ bezorgen
100 m² - 199 m² € 7,50 p/m² 
200 m² - 499 m² € 7,00 p/m² 
> 500 m²     Op aanvraag

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Graszoden Kerkdriel

Wilt u zelf aan de slag en graszoden leggen bij u in Kerkdriel? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren. Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt de graszoden bij Gras en Groen kopen. Zo krijgt u toch de beschikking over de schitterende premium graszoden van Champions League kwaliteit!

Kenmerken premium graszoden

  • Hoge sierwaarde
  • Bestand tegen regelmatige betreding
  • Zelfherstellend vermogen, ook na intensief gebruik
  • Ingezaaid met een graszaadmengsel voor een speelgazon
  • Verdraag een bepaalde mate van schaduw
  • In 12-14 maanden opgekweekt en vrij van plastic netten

Graszoden kopen en afhalen bij Gras en Groen

De verse premium graszoden zijn dagelijks vers af te halen bij Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. Via de shop of middels de bestelmodule bovenaan en onderaan elke pagina op de website kunt u de graszoden bestellen. Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven op welke datum en binnen welk tijdvenster u de graszoden wens af te halen.

Graszoden bezorgen in Kerkdriel

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen.

U kunt de graszoden laten leveren in heel Nederland en uw bestelling volgen met een Track en Trace systeem. Besteld u voor 12:00 uur, dan worden uw graszoden zelfs al de volgende dag bezorgd. Lees hier meer over graszoden bezorgen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Wat betekent premium kwaliteit graszoden?

Gras en Groen krijgt gedurende het graszoden seizoen elke dag een levering met verse premium graszoden. Maar wat betekent het predicaat premium speelgazon?

Allereerst het speelgazon. Een speelgazon kan zoals de naam al doet vermoeden tegen een stootje. Het is bestand tegen betreding en zal zichzelf na gebruik hiervan herstellen. Bovendien heeft het een hoge sierwaarde dankzij de kleur en dichtheid van het gras.

Premium speelgazon graszoden hebben dezelfde kenmerken zoals hierboven omschreven, maar met een extra eigenschap. Het is namelijk beter bestand tegen schaduw. Doordat veel tuinen meer schaduw hebben dan wenselijk voor de meeste grassoorten is dit een ideale toevoeging.

Let wel op: de graszoden hebben nog steeds minimaal 4 uur direct zonlicht per dag nodig voor een gezonde groei!

Kan er vooraf iemand komen kijken?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Nadat u een offerte aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Wat zijn de kosten van een nieuw gazon?

De kosten voor de aanleg van een nieuw gazon zijn van een aantal zaken afhankelijk, zoals het oppervlak en de uit te voeren werkzaamheden. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier: Graszoden prijzen

U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen waarin wij alle kosten gespecificeerd aanbieden.

Binnen welke termijn kan mijn gazon worden aangelegd?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken de graszoden bij u thuis komen leggen. Wij passen het aantal medewerkers aan op de omvang van de werkzaamheden. Daardoor kunnen wij de opdracht altijd binnen één dag afronden. Regen kan een spelbreker zijn. In dat geval stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte en rekenen wij op uw begrip!

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Uw offerte aanvraag wordt binnen één werkdag door Gras en Groen beantwoord. Het kan zijn dat u direct een offerte ontvangt of dat wij eerst om aanvullende informatie vragen. Indien wij een bezoek brengen aan uw tuin ontvangt u binnen één werkdag na dit bezoek een passende offerte.

Wat is er nodig om te kunnen bezorgen op locatie?

De chauffeur zal de graszoden zo dicht mogelijk bij uw toekomstige gazon lossen. U dient er rekening mee te houden dat de ondergrond verhard dient te zijn. De graszoden worden bezorgd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De toegangsweg zal dus verhard en vrij van obstakels moeten zijn.