Graszoden Katwijk

Waar wij vaak graszoden leggen in Katwijk

In de gemeente Katwijk voorzien wij regelmatig tuinen van een nieuw gazon. Ook in de omringende dorpen Noordwijk, Teylingen, Oegstgeest, Wassenaar en Leiden genieten wij een grote klantenkring voor het leggen van onze graszoden.

Katwijk ligt in het noordwesten van Nederland en is een kustplaats. De gemeente Katwijk heeft ongeveer 62.500 inwoners en bestaat uit de kernen, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, Katwijk-Noord, Katwijk aan den Rijn, Valkenburg. Katwijk is een verstedelijkt gebied en is de grootste gemeente in de Duin en Bollenstreek.

Vroeger waren het vissersdorp Katwijk aan Zee en het agrarische Katwijk aan den Rijn verschillende plaatsen, maar zijn aan elkaar gegroeid. Aan de noordzijde van Katwijk aan Zee ligt Katwijk-Noord, een naoorlogse nieuwbouwwijk. Aan de oostzijde van Katwijk aan de Rijn ligt Rijnsburg en aan de zijdzijde Valkenburg. Deze kernen vormen één stad.

Wetenswaardigheden over Katwijk

De vuurtoren van Terschelling is de oudste vuurtoren van Nederland, maar op de tweede plaats staat de vuurtoren van Katwijk “De Vuurbaak”. De vuurtoren is in de 17e eeuw gebouwd. De toren is in de zomermaanden open voor publiek.

In Katwijk aan den Rijn zijn verschillende historische gebouwen te vinden zoals De Roskam, een van oorsprong herberg in de 17e eeuw gebouwd, later werd het het Regthuis. Het voormalige raadhuis werd gebouwd in de 19e eeuw als herenhuis en het poortje bevat zelfs nog onderdelen uit de 17e eeuw. Verder is het de moeite waard om de Joods begraafplaats en de historische molen “De Gerechtigheid” te bezichtigen.

Groene wetenswaardigheden over  Katwijk

Katwijk ligt aan zee en trekt dan ook jaarlijks veel bezoekers. Behalve zee en strand liggen er duinen en bossen met recreatievoorzieningen.

Hollands Duin is een groot duingebied dat loopt van Wassenaar tot voorbij Naaldwijk en is ongeveer 2750 hectare groot. Het is een zeer afwisselend duinlandschap van bos, stuifzand, vlaktes en duinvalleien. Omdat sommige delen woestijnachtige zandvlaktes zijn wordt het ook wel “Hollandse Kalahari” genoemd.

In de natuurgebieden Berkheide en Coepelduyn kan gewandeld en gefietst worden. Het is een relatief jong gebied en bestaat uit open duinlandschap. Het gebied wordt beheerd door Staatsbosbeheer en Domeinen.

Langs de hele kust loopt de Atlantik wall. Een verdedigingswerk dat door Hitler tijdens de tweede werled werd gebouwd. De Atlantikwall is in totaal 5300 kilometer lang.

De North Sea Trail of Hollands Kustpad is een langeafstandsroute rond de Noordzee en loopt van Schotland, Engeland, Nederland, Belgie, Duitsland, Denemarken en Zweden naar Noorwegen.

Vanuit Katwijk bestaat de mogelijkheid om vanuit de haven rondvaarttochten te maken onder andere naar Delft en Amsterdam.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Katwijk

Wilt u met graszoden in Katwijk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Katwijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Katwijk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Katwijk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Katwijk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Grave

Patrick Hoogenboom


5

"Binnen 10 dagen een nieuw gazon."

Graszoden leggen Grave
Referenties

Graszoden in Katwijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Katwijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Katwijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Katwijk

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen