Graszoden IJsselstein

Waar leggen wij de graszoden in IJsselstein?

IJsselstein is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. In de gemeente wonen ruim 34.100 inwoners. IJsselstein heeft zijn naam te danken aan de Hollandse IJssel.  Wij leggen onze graszoden in Achterveld, De Hoven, De Boomgaard, De Tuinen, De Rivieren, De Wereldsteden, Eiterse Waard, Europakwartier, Groenvliet, Het Hart, Het Staatse, IJsseloevers, Kasteelkwartier, Nieuwpoort, Oranjekwartier, Paardenveld, Panoven en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in de binnenstad van IJsselstein.

Natuurparken rondom de stad:

Buiten IJsselstein - dit park is eigenlijk gelegen in de gemeente Nieuwegein - treft u als toerist als gauw het Park Oudegein. Dit park wordt alom gezien als het groene hart van de omgeving. Ecologisch gezien heeft het een enorme waarde, omdat het nog steeds dezelfde kenmerken heeft van voor het bestaan van Nieuwegein. Het gebied omvat tevens vele kleine vijvers en ook open grasvelden waar u heerlijk kunt wandelen.

Al het groen in IJsselstein:

IJsselstein wisselt natuur af met snelwegen. Gelukkig merkt u niets meer van de omringende snelwegen op het moment dat u zich begeeft in de natuur, bijvoorbeeld in het prachtige IJsselbos. Dit bos maakt deel uit van een rivierengebied en omvat zo'n 19 hectare. Vroeger is midden in het bos een groot gat gegraven dat na verloop van tijd onder water is komen te staan. U treft hier de mooiste en meest bijzondere planten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen IJsselstein

Wilt u met graszoden in IJsselstein een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in IJsselstein vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in IJsselstein uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in IJsselstein € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in IJsselstein dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Wageningen

Hans Hijlkema


5

"Het eindresultaat mag er zijn!"

Graszoden leggen Wageningen
Referenties

Graszoden in IJsselstein

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in IJsselstein. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar IJsselstein gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in IJsselstein

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen