Graszoden IJsselstein

Waar leggen wij de graszoden in IJsselstein?

IJsselstein is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. In de gemeente wonen ruim 34.100 inwoners. IJsselstein heeft zijn naam te danken aan de Hollandse IJssel.  Wij leggen onze graszoden in Achterveld, De Hoven, De Boomgaard, De Tuinen, De Rivieren, De Wereldsteden, Eiterse Waard, Europakwartier, Groenvliet, Het Hart, Het Staatse, IJsseloevers, Kasteelkwartier, Nieuwpoort, Oranjekwartier, Paardenveld, Panoven en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in de binnenstad van IJsselstein.

Natuurparken rondom de stad:

Buiten IJsselstein - dit park is eigenlijk gelegen in de gemeente Nieuwegein - treft u als toerist als gauw het Park Oudegein. Dit park wordt alom gezien als het groene hart van de omgeving. Ecologisch gezien heeft het een enorme waarde, omdat het nog steeds dezelfde kenmerken heeft van voor het bestaan van Nieuwegein. Het gebied omvat tevens vele kleine vijvers en ook open grasvelden waar u heerlijk kunt wandelen.

Al het groen in IJsselstein:

IJsselstein wisselt natuur af met snelwegen. Gelukkig merkt u niets meer van de omringende snelwegen op het moment dat u zich begeeft in de natuur, bijvoorbeeld in het prachtige IJsselbos. Dit bos maakt deel uit van een rivierengebied en omvat zo'n 19 hectare. Vroeger is midden in het bos een groot gat gegraven dat na verloop van tijd onder water is komen te staan. U treft hier de mooiste en meest bijzondere planten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen IJsselstein

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in IJsselstein? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in IJsselstein vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in IJsselstein graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen IJsselstein

Wilt u bij u in IJsselstein de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vught

Vos


5

"Speciale dank aan uw medewerkers, die klanrvriendelijk aan het werk waren."

Graszoden leggen Vught
Referenties

Graszoden in IJsselstein

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in IJsselstein. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar IJsselstein gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in IJsselstein

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen