Graszoden IJmuiden

Waar wij vaak graszoden leggen in  IJmuiden

In IJmuiden worden door ons regelmatig graszoden gelegd en hebben wij in deze plaats een tevreden klantenkring opgebouwd. Ook in de nabijgelegen plaatsen, Beverwijk, Zaanstad, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnewoude genieten wij een goede naam voor het vernieuwen van gazons.

IJmuiden behoort tot de gemeente Velsen, samen met de dorpen Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek en het buurtschap Hofgeest. IJmuiden heeft circa 48500 inwoners en bestaat uit 4 wijken te weten: IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West en Zee-enDuinwijk. IJmuiden heeft 4 havens, De Vissershaven, De Haringhaven, De IJmondhaven en Seaport Marina IJmuiden, en is de derde haven van Nederland. IJmuiden is de grootste vissershaven van Nederland. Er vaart een veerboot van IJmuiden naar Newcastle.

Wetenswaardigheden over IJmuiden

De streek rondom IJmuiden was al in de IJzertijd bewoond. Uit onderzoek heeft dit uitgewezen aan de hand van de vondst van de zogenaamde keerploeg-vormen. Ook werd vastgesteld dat op oud heideduinzand door de vondst van omgekeerde grasplaggen het gebied al vroeg werd bewoond.

Vanaf IJmuiden vaart de ferry naar New Castle wat veel bezoekers uit die plaats naar Nederland brengt.

IJmuiden heeft twee vuurtorens: de Hoge Vuurtoren van IJmuiden en de Lage Vuurtoren van IJmuiden, bedoeld voor schepen die over de IJgeul varen.

In IJmuiden staat de staalfabriek Tata Steel. Voorheen was dit Hoogovens. Vroeger werd hier het Hoogovensschaaktoernooi gehouden, tegenwoordig heet het Tata-Steel toernooi. Eén van de sterkst bezette schaaktoernooien ter wereld.

Groene wetenswaardigheden over  IJmuiden

Er komen veel toeristen naar IJmuiden om de immense constructies van het sluizencomplex te bekijken. Ook komen de toeristen af op het grote strand en de zee.

Bij IJmuiden liggen natuurgebieden en meren. Het bekendste natuurgebied is  Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het staat bekend als het meest gevarieerde natuurgebied van Nederland. Het park werd in 1995 geopend en is ongeveer 38 vierkante kilometer groot. Het Park ligt langs de zee en grenst aan IJmuiden en Zandvoort en wordt beheerd door Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Waterleidingbedrijf Noord-Holland, IVN, het hoogheemraadschap van Rijnland, en omliggende gemeenten.

Kennemerland is een uitgestrekt bos- en duingebied van ciraca 3800 hectare, waar vele vogelsoorten, reeën, herten, konijnen, wilde paarden, shetlanders en Schotse Hooglanders leven. Ook vindt je er de Europese bizon.

Er zijn korte en lange fiets- en wandelroutes uitgezet. Evenals mountainbike paden en ruiterpaden. Er kan gewandeld worden langs het strand en in de duinen en er zijn picknickplekken, hutten om vogels te spotten en uitkijkpunten. Het hele jaar door kan er genoten worden van het gevarieerde landschap van De Kennemerduinen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen IJmuiden

Wilt u met graszoden in IJmuiden een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in IJmuiden vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in IJmuiden uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in IJmuiden € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in IJmuiden dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nijmegen

Marion van de Hoeve


5

"Met 1 telefoontje werden al onze vragen beantwoord"

Graszoden leggen Nijmegen
Referenties

Graszoden in IJmuiden

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in IJmuiden. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar IJmuiden gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in IJmuiden

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen