Graszoden Hulst

Waar wij vaak graszoden leggen in Hulst

In het oosten van Zeeuws-Vlaanderen is de vestigingsstad Hulst gelegen. In de gehele gemeente zijn ongeveer 27.000 inwoners gevestigd. Op de Zeeuws-Vlaanderens klei bodem heeft Gras en Groen de afgelopen jaren enkele prachtige gazons opgeleverd. Ondanks de verre reis vanuit Den Bosch is dit deel van de provincie Zeeland geen onbekend terrein. Opdrachten kunnen vaak gecombineerd worden met een route in en rondom Antwerpen of Terneuzen. 

Al het groen in Hulst

Hulst is in 2014 door de A.N.W.B. uitgeroepen tot mooiste vestigingsstad van Nederland. En dat is niet voor niets. De oude vestigingsmuur is in een prachtige staat, bij een wandeling over de stadswal of door het centrum spreekt het stadje enorm tot de verbeelding.

Het groen in en rondom de stad is vooral te vinden langs de stadswal. Vanaf daar is een prachtig zicht over de aangelegde bolwerken vanuit waar men vroeger de stad kon beschermen. De oude vaart, binnenvest en buitenvest waren tevens onderdeel van de verdedigingslinie van de stad. Tegenwoordig zijn deze wateren rond de stad een lust voor het oog. Watervogels zoals de fuut, reiger en waterhoen zijn hier gevestigd als broedvogel.

Vergeet de nieuwbouw in Hulst niet

In het historische centrum van de stad is weinig ruimte voor nieuwbouw. Dit heeft onder meer te maken met de grote hoeveelheden panden en woningen die op de monumentenlijst staan. Buiten het historische centrum is er echter wel ruimte voor nieuwbouw.

Op de Heiakker en de Wittebrug worden momenteel nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Hopelijk zijn wij hier binnenkort te vinden om enkele tuinen van een prachtig gazon te voorzien. Wilt u bij uw nieuwbouwwoning in Hulst graszoden laten leggen, neem dan contact op met Gras en Groen. Doen uw buren mee dan worden de transportkosten uiteraard gedeeld!

Groene wetenswaardigheden over Hulst

Verdronken land van Saeftinghe

In Zeeuws-Vlaanderen ligt het Verdronken land van Saethinghe, dit is het grootste brakwaterschor dat in Europa ligt. Het gebied van een kleine 3600 hectare bestaat uit een delta dat gevormd wordt door de overgang van zoet naar zoutwater. Onder meer dankzij een zeer groot getijde verschil van ongeveer 5 meter is er een bijzonder landschap ontstaan.

Dankzij het brakke water zijn er bijzondere planten zoals de zeeaster en melkkruid en schorrenzoutgras.

Zeeuwse kust

Vanuit Hulst is een bezoek aan een groot deel van de provincie snel gemaakt. Verbindingswegen tussen de Zeeuwse schiereilanden maken dit met de auto of fiets mogelijk. De Zeeuwse kust biedt vele mogelijkheden om te recreëren. Wandelaars, fietsers en watersporters kunnen hier hun hart ophalen.

Naast deze natuurgebieden zijn er in de stad zelf ook nog enkele parken

Om de vestiginsstad te kunnen verdedigen werden er 9 bolwerken gevormd langs de stadwal. Vanuit hier konden belagers met kanonnen worden afgehouden. Tegenwoordig kun je over de stadwal een mooie wandeling maken en zijn deze bolwerken aangeplant. De negen bolwerken zijn:gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hulst

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Hulst? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Hulst vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hulst graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Hulst

Wilt u bij u in Hulst de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Eindhoven

M de Haele


5

"De snelheid van de offerte, de snelheid van het plannen en de snelheid van de werkzaamheden zijn top!"

Graszoden leggen Eindhoven
Referenties

Graszoden in Hulst

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hulst. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hulst gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hulst

 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
 • Graszoden leggen Middelburg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen