Graszoden Huizen

Waar leggen wij de graszoden in Huizen

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de gemeente Huizen. Wij leggen onze graszoden o.a. in de wijken Oude Dorp, Westereng, Buitenwijken, Erica en Tafelberg, Staatslieden en Componistenbuurt, Havengebied, Zenderwijk en Bovenweg, Stad en Lande, Huizermaat West, Huizermaat Zuid, Huizermaat Noord, Bijvanck, Bovenmaten, Hogemaat en natuurlijk leggen wij onze zoden ook in het hartje centrum van Huizen.

Als bedrijf zijn wij ook actief met de aanleg van grasmatten en complete tuinen in de gemeenten en dorpskernen rondom Huizen. Ons werkgebied reikt o.a. tot Naarden, Bussum, Laren, Bunschoten-Spakenburg en Almere.

Al het groen in Huizen

Huizen is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 41.000 inwoners. De gemeente kent aardig wat natuur in zijn omgeving. Enkele bekende natuurgebieden zijn het Crailose Bos, Groeve Oostermeent, Het IJzeren Veld en De Limitische Heide

Het Crailose Bos is een 160 hectare groot bebost gebied. Het gebied is voor iedereen toegankelijk en men kan hier een heerlijke wandeling of fietstocht maken.

De Groeve Oostermeent is een 18 hectare groot natuurgebied. Het is een zeer mooi gebied die een 400 meter lange ´afgrond` kent die plaatselijk 3 meter hoog is. Deze is ontstaan door vroegere afgravingen en legt de geologische geschiedenis van dit gebied bloot.

Het IJzeren Veld is een gebied van ongeveer 27 hectare groot. Het gebied wordt afgewisseld door stukken bebost gebied en akkers.

De Limitische Heide is een vrij groot natuurgebied dat grote heidevelden kent en stukken bebost gebeid. Er is een speciale wandelroute aangelegd in dit gebied die ongeveer 1.5 uur duurt.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Huizen niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Huizen. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken                                                                                                                    Tiara en Thuiskomen. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Huizen te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Huizen een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Huizen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Huizen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Huizen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Huizen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Huizen

Wilt u bij u in Huizen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Brummen

Anton Bos


5

"Een geweldig goed bedrijf, stipt, duidelijk, vakkundig."

Graszoden leggen Brummen
Referenties

Graszoden in Huizen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Huizen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Huizen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Huizen

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen