Graszoden Huissen

Waar leggen wij de graszoden in Huissen?

Gras en Groen Graszoden is hét bedrijf om uw gazon te laten vervangen. Wij voeren de oude grasmat af en leggen er weer een nieuwe voor terug. Wij komen regelmatig in Huissen in de wijken De Bloemstraat, Brouwersland, De Hofmeesterij, Het Binnenveld, Johannahoeve, De Laak, Loovelden, Rietkamp, ’t Zand en de Zilverkamp. Ook komen wij onze graszoden in het centrum van Huissen leggen.

Ons werkgebied reikt natuurlijk veel verder dan het mooie Huissen.

Natuurparken rondom Huissen:

Een interessant park vindt u aan de noordkant van Huissen, genaamd het Immerloopark. Dit park is eind jaren zestig / beginjaren zeventig aangelegd. Het park valt vooral op vanwege de ruige beplantingen, waardoor het ideaal is voor vogels die willen broeden. Het park is rijk aan verschillende bomen. U vindt er bijvoorbeeld de hemelboom, Servische spar, zomereik, grauwe abeel, veldiep en de es.

Al het groen in Huissen:

Huissen maakt deel uit van de grotere gemeente Lingewaard. Het plaatsje telt iets meer dan 17 duizend inwoners en ligt aan de uiterwaarden van de Neder-Rijn. Diverse fietsroutes zijn hier uitgestippeld om u hier tot rust te laten komen. Bij een van die fietsroutes spreekt men van een mystiek rivierenland waar u doorheen fietst. Het is zeker de moeite waard.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Huissen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Huissen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Huissen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Huissen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Huissen

Wilt u bij u in Huissen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vlijmen

Roy Appels


5

"Ik kom hier in de toekomst zeker terug!"

Graszoden leggen Vlijmen
Referenties

Graszoden in Huissen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Huissen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Huissen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Huissen

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen