Graszoden Huissen

Waar leggen wij de graszoden in Huissen?

Gras en Groen Graszoden is hét bedrijf om uw gazon te laten vervangen. Wij voeren de oude grasmat af en leggen er weer een nieuwe voor terug. Wij komen regelmatig in Huissen in de wijken De Bloemstraat, Brouwersland, De Hofmeesterij, Het Binnenveld, Johannahoeve, De Laak, Loovelden, Rietkamp, ’t Zand en de Zilverkamp. Ook komen wij onze graszoden in het centrum van Huissen leggen.

Ons werkgebied reikt natuurlijk veel verder dan het mooie Huissen.

Natuurparken rondom Huissen:

Een interessant park vindt u aan de noordkant van Huissen, genaamd het Immerloopark. Dit park is eind jaren zestig / beginjaren zeventig aangelegd. Het park valt vooral op vanwege de ruige beplantingen, waardoor het ideaal is voor vogels die willen broeden. Het park is rijk aan verschillende bomen. U vindt er bijvoorbeeld de hemelboom, Servische spar, zomereik, grauwe abeel, veldiep en de es.

Al het groen in Huissen:

Huissen maakt deel uit van de grotere gemeente Lingewaard. Het plaatsje telt iets meer dan 17 duizend inwoners en ligt aan de uiterwaarden van de Neder-Rijn. Diverse fietsroutes zijn hier uitgestippeld om u hier tot rust te laten komen. Bij een van die fietsroutes spreekt men van een mystiek rivierenland waar u doorheen fietst. Het is zeker de moeite waard.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Huissen

Wilt u met graszoden in Huissen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Huissen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Huissen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Huissen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Huissen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Zeist

Amesz


5

"Prijs kwaliteit is super"

Graszoden leggen Zeist
Referenties

Graszoden in Huissen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Huissen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Huissen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Huissen

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen