Graszoden Houten

Waar leggen wij de graszoden in Houten

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de gemeente Houten. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Houten, Tull en ´t Waal, ´t Goy, Schalkwijk en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het hartje centrum van Houten.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeentes en dorpskernen rondom Houten. Ons werkgebied reikt o.a. tot Nieuwegein, De Liesbosch, Odijk, Werkhoven, Tuurdijk, Schalkwijk en Lunetten.

Al het groen in Houten

Houten is een gemeente gelegen in de provincie Utrecht en telt ongeveer 48.000 inwoners. De gemeente heeft redelijk wat groene natuur in zijn omgeving. Het bekendste natuurgebied van deze gemeente is het natuurgebied de Kromme Rijn.

De Kromme Rijn is een zeer mooi natuurgebied dat veel sloten en riviertjes heeft. Het gebied wordt afgewisseld door delen bos en grasland. Het gebied kent vele wandel en fietspaden waar men een heerlijke wandeling of fietstocht kan maken.

Daarnaast kent de gemeente nog het natuurgebied de Nieuw Wulven. Dit gebied is gelegen tussen Houten en fort Vechten. Het gebied bevat een oude rivierarm van de Kromme Rijn. Het gebied is nu zowel een recreatie als natuurgebied. Men kan hier heerlijk rondwandelen en genieten van de natuur en er zijn speelbossen en klimtoestellen aangelegd waar kinderen kunnen spelen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Houten niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Houten. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken CPO Het Hout, Villapark de Steenen Poort, Luxe appartementen in Soho District en het Weteringpark. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Houten te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Houten een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Houten

Wilt u met graszoden in Houten een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Houten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Houten uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Houten € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Houten dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

René Wenting


5

"Binnen één dag het volledige gazon van 150 m² vervangen, dat had ik niet voor mogelijk gehouden."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Houten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Houten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Houten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Houten

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen