Graszoden Houten

Waar leggen wij de graszoden in Houten

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de gemeente Houten. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Houten, Tull en ´t Waal, ´t Goy, Schalkwijk en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het hartje centrum van Houten.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van complete tuinen en graszoden in de gemeentes en dorpskernen rondom Houten. Ons werkgebied reikt o.a. tot Nieuwegein, De Liesbosch, Odijk, Werkhoven, Tuurdijk, Schalkwijk en Lunetten.

Al het groen in Houten

Houten is een gemeente gelegen in de provincie Utrecht en telt ongeveer 48.000 inwoners. De gemeente heeft redelijk wat groene natuur in zijn omgeving. Het bekendste natuurgebied van deze gemeente is het natuurgebied de Kromme Rijn.

De Kromme Rijn is een zeer mooi natuurgebied dat veel sloten en riviertjes heeft. Het gebied wordt afgewisseld door delen bos en grasland. Het gebied kent vele wandel en fietspaden waar men een heerlijke wandeling of fietstocht kan maken.

Daarnaast kent de gemeente nog het natuurgebied de Nieuw Wulven. Dit gebied is gelegen tussen Houten en fort Vechten. Het gebied bevat een oude rivierarm van de Kromme Rijn. Het gebied is nu zowel een recreatie als natuurgebied. Men kan hier heerlijk rondwandelen en genieten van de natuur en er zijn speelbossen en klimtoestellen aangelegd waar kinderen kunnen spelen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Houten niet

Als bedrijf zijn wij natuurlijk ook actief met de aanleg van complete tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Houten. Zo leggen wij onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijken CPO Het Hout, Villapark de Steenen Poort, Luxe appartementen in Soho District en het Weteringpark. Deze wijken zijn ingericht met het oogpunt op moderniteit, duurzaamheid en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame lijn door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luistern wij altijd zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Als u even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad maar u heeft niet de tijd om één van de natuurparken in de omgeving van Houten te bezoeken dan bieden de stadsparken in en rondom het centrum van Houten een zeer goed alternatief. De parken zijn groen aangelegd en er zijn voldoende wandelpaden om even heerlijk te kunnen wandelen. Daarnaast staan er voldoende bankjes waar men even lekker kan gaan zitten en tot rust kan komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Houten

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Houten? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Houten vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Houten graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Houten

Wilt u bij u in Houten de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Goirle

Ingeborg Mannaerts


5

"Prachtige graszoden! Er wordt netjes en vakkundig gewerkt door de mannen. Een aanrader!"

Graszoden leggen Goirle
Referenties

Graszoden in Houten

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Houten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Houten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Houten

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen