Graszoden Horst

Waar leggen wij de graszoden in Horst?

Wij, Gras en Groen Graszoden, zijn zeer actief in de plaats Horst. Zo komen wij o.a. in de wijken Veld-Oostenrijk, Hei-Oostenrijk, Eikenbosch, Stuksbeemden en natuurlijk het centrum van Horst. Horst is de belangrijkste plaats van de gemeente Horst aan de Maas. In het noorden van de gemeente liggen de dorpen Meerlo, Tienray en Swolgen. De dorpen Broekhuizenvorst, Broekhuizen, Lottum en Grubbenvorst liggen in het oosten.

In de omliggende dorpen van Horst kunnen we uw gazon komen vernieuwen.

Natuurparken rondom de stad Horst:

Rondom Horst ligt natuurgebied het schuitwater. In dit gebied woont een prachtige beverfamilie. Het schuitwater wordt door wandelaars veel bezocht. De afwisseling van kurkdroge en natte gronden maakt dit een interessant natuurgebied. Een wandeling brengt u langs alle aspecten van dit geweldige gebied. In het elzenbroekbos lijkt u wel terug te zijn in de oertijd.  Langs de paden kunt u, op de vele borden, informatie vinden over de flora en fauna van het Schuitwater.

Al het groen in Horst:

In Horst ligt het stadspark ’t Ham. Het is een van de vele stadsparken waar u heerlijk tot rust kunt komen. Vroeger lagen hier kleine hooi- en grasvelden die met houtwallen afgezet waren. Deze velden zijn inmiddels grotendeels verdwenen. Op de uitkijktoren, in het midden van het gebied, krijgt een mooi overzicht van het open landschap. In het vogelrijke natuurgebied ’t Ham worden regelmatig verschillende soorten spechten en de ijsvogel gezien.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Horst

Wilt u met graszoden in Horst een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Horst vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Horst uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Horst € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Horst dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen 's-Gravenhage

Heuveling


5

"Ik kan Gras en Groen aan iedereen aanbevelen!"

Graszoden leggen 's-Gravenhage
Referenties

Graszoden in Horst

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Horst. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Horst gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Horst

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen