Graszoden Hoorn

Waar leggen wij de graszoden in Hoorn

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Hoorn. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Binnenstad, Venenlaankwartier, Hoorn-Noord, Grote Waal, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Nieuwe Steen, Zwaag, Blokker, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn 80, Uitbreiding Noord en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in het hartje centrum van Hoorn.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van grasmatten en tuinen in de gemeentes en dorpskernen rondom Hoorn. Ons werkgebied reikt o.a. tot Scharwoude, Berkhout, Bobeldijk, Nibbixwoud, Wognum, Westwoud, Hoogkarspel en Wijdenes.

Al het groen in Hoorn

Hoorn is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 72.000 inwoners. De gemeente kent aardig wat natuur in zijn omgeving. Een bekend natuurgebied in de gemeente Hoorn is het ´Landje van Naber`.

Het Landje van Naber is een klein natuurgebiedje van 3.7 hectare groot. Het gebied bestaat voornamelijk uit drassige stukken grasland die onder invloed staat van het naastgelegen Markermeer. Het gebied kent vele weidevogels en watervogel soorten. Enkele bekende soorten vogels die in dit gebied voorkomen zijn kluten, grutto´s, grauwe ganzen en scholeksters en zo zijn er nog veel meer soorten. Voor vogelliefhebbers is het in ieder geval een zeer mooi gebied om te bezoeken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Hoorn niet

Wij als bedrijf leggen ook vaak complete tuinen en grasmatten aan in de nieuwbouwwijken van Hoorn. Wij zijn o.a. actief in de nieuwbouwwijken Lage Hoek en Unjerpad. Deze wijken zijn aangelegd met het oogpunt op moderniteit en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze groene, moderne en duurzame aspecten door te trekken naar uw tuin. Daarnaast luisteren wij zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen in het tuinontwerp zodat u de ideale tuin zult krijgen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de zeer mooie natuurparken die rondom Hoorn aanwezig zijn heeft Hoorn in het centrum veel klein parkjes waar men kan genieten van een groene omgeving en even tot rust kan komen. In het park staan vele bankjes waar men heerlijk kan gaan zitten. Deze parken gebruikt men ook veel om bijvoorbeeld te wandelen of te sporten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hoorn

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Hoorn? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Hoorn vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hoorn graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Hoorn

Wilt u bij u in Hoorn de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Roosendaal

Werner Testers


5

"Gras ziet er nu al top uit, mooi groen van kleur en naden bijna niet meer zichtbaar."

Graszoden leggen Roosendaal
Referenties

Graszoden in Hoorn

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hoorn. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hoorn gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hoorn

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen