Graszoden Hoevelaken

Waar leggen wij de graszoden in Hoevelaken?

Gras en Groen Graszoden is met enige regelmaat terug  te vinden in Hoevelaken. Zo komen wij o.a. in de wijken Hogenbrink, Horstbeek, Kleinhoven en Overhorst.  Hoevelaken is een plaats in de gemeente Nijkerk. Onder deze gemeenten vallen ook de dorpen Nijkerkenveen, Holkerveen, Driedorp en Appel.

Gras en Groen Graszoden is niet alleen werkzaam in de gemeente Hoevelaken.

Natuurparken rondom de stad Hoevelaken: 

Wandel- en fietsroutes zijn er volop in de nabije omgeving van Hoevelaken. Deze parken en bossen, waar veel verschillende dieren zijn te vinden, bieden u vele mogelijkheden om te recreëren. U kunt daar genieten van de vele plantsoorten. Het moet worden gezegd dat al het groen keurig wordt onderhouden en dat het een genot is om hier bijvoorbeeld uw vrije zondag door te brengen.

Al het groen in Hoevelaken:

Landgoed Hoevelaken kan met recht de publiekstrekker van deze omgeving worden genoemd. Het landgoed is eigenlijk een klein stuk veenland van slechts enkele vierkante kilometers groot. Op dit landgoed, dat zich aan de westkant van Hoevelaken bevindt, vindt u kasteel Hoevelaken terug. Het landgoed heeft een laaggelegen en een hooggelegen deel. Daardoor is de variëteit aan planten en dieren bijzonder hoog. Inmiddels zijn er al 150 verschillende soorten paddenstoelen ontdekt.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hoevelaken

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Hoevelaken? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Hoevelaken vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hoevelaken graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Hoevelaken

Wilt u bij u in Hoevelaken de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
graszoden leggen Halsteren

Ferry Vissers


5

"Zelfs met deze hitte van 2018 krijg ik complimenten over mijn groene gazon"

graszoden leggen Halsteren
Referenties

Graszoden in Hoevelaken

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hoevelaken. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hoevelaken gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hoevelaken

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen