Graszoden Hoevelaken

Waar leggen wij de graszoden in Hoevelaken?

Gras en Groen Graszoden is met enige regelmaat terug  te vinden in Hoevelaken. Zo komen wij o.a. in de wijken Hogenbrink, Horstbeek, Kleinhoven en Overhorst.  Hoevelaken is een plaats in de gemeente Nijkerk. Onder deze gemeenten vallen ook de dorpen Nijkerkenveen, Holkerveen, Driedorp en Appel.

Gras en Groen Graszoden is niet alleen werkzaam in de gemeente Hoevelaken.

Natuurparken rondom de stad Hoevelaken: 

Wandel- en fietsroutes zijn er volop in de nabije omgeving van Hoevelaken. Deze parken en bossen, waar veel verschillende dieren zijn te vinden, bieden u vele mogelijkheden om te recreëren. U kunt daar genieten van de vele plantsoorten. Het moet worden gezegd dat al het groen keurig wordt onderhouden en dat het een genot is om hier bijvoorbeeld uw vrije zondag door te brengen.

Al het groen in Hoevelaken:

Landgoed Hoevelaken kan met recht de publiekstrekker van deze omgeving worden genoemd. Het landgoed is eigenlijk een klein stuk veenland van slechts enkele vierkante kilometers groot. Op dit landgoed, dat zich aan de westkant van Hoevelaken bevindt, vindt u kasteel Hoevelaken terug. Het landgoed heeft een laaggelegen en een hooggelegen deel. Daardoor is de variëteit aan planten en dieren bijzonder hoog. Inmiddels zijn er al 150 verschillende soorten paddenstoelen ontdekt.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hoevelaken

Wilt u met graszoden in Hoevelaken een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Hoevelaken vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hoevelaken uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Hoevelaken € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Hoevelaken dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Berkel-Enschot

de Wolf


5

"Het gras groeit prima en ziet er perfect uit."

Graszoden leggen Berkel-Enschot
Referenties

Graszoden in Hoevelaken

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hoevelaken. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hoevelaken gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hoevelaken

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen