Graszoden Hoensbroek

Waar leggen wij de graszoden in Hoensbroek?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van nieuwe graszoden in Hoensbroek. De volgende wijken vallen onder ons werkgebied; De Dem, Horst, Meteen, De Slak, Kasteelbuurt, Maria Gewanden, Schurenberg, Schuureik, Terschuren, Mariarade-Noord, Mariarade-Zuid, Boshouwersweide, Nieuw-Lotbroek en Overbroek.  Natuurlijk komen wij onze graszoden ook leggen in het centrum van Hoensbroek.

Natuurparken rondom de stad: 

In het uitgestrekte Zuid-Limburgse heuvellandschap kunt u een mooie wandeling maken over de Brunssummerheide. U komt langs prachtige heide, door bossen en langs mooie vennen. Allerlei planten en dieren kunnen uw pad kruisen. Een specht horen of zien in de hoge bomen, of in de verte een ree zien als u wat meer geluk heeft. Op de Brunssummerheide kunt u, als het mooi weer is, hagedissen zien.  Daarnaast kunt u ook nog andere reptielen tegenkomen. De heikikker, groene kikker, hazelworm, kamsalamander en de ringslag komen in dit gebied voor.

Al het groen in Hoensbroek:

Het noorden van Hoensbroek ligt in het zuidelijkste deel van het Plateau van Doenrade. In het Bekken van Heerlen ligt het zuidelijke deel van Hoensbroek. Het Bekken van Heerlen in Zuid-Limburg is een laagte tussen verschillende plateaus. Door erosie van de Geleenbeek is het bekken ontstaan. Löss, een afzetting van silt, heeft zich later op deze plek afgezet. Aan de later gevormde beekdalen en lössglooiingen dankt het gebied zijn lichte glooiing.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hoensbroek

Wilt u met graszoden in Hoensbroek een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Hoensbroek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hoensbroek uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Hoensbroek € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Hoensbroek dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Almere

Tom Janssen


5

"Bij ons heeft een goed op elkaar ingespeeld team een nieuwe grasmat gelegd."

Graszoden leggen Almere
Referenties

Graszoden in Hoensbroek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hoensbroek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hoensbroek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hoensbroek

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen