Graszoden Hoensbroek

Waar leggen wij de graszoden in Hoensbroek?

Wij als bedrijf zijn zeer actief met het aanleggen van nieuwe graszoden in Hoensbroek. De volgende wijken vallen onder ons werkgebied; De Dem, Horst, Meteen, De Slak, Kasteelbuurt, Maria Gewanden, Schurenberg, Schuureik, Terschuren, Mariarade-Noord, Mariarade-Zuid, Boshouwersweide, Nieuw-Lotbroek en Overbroek.  Natuurlijk komen wij onze graszoden ook leggen in het centrum van Hoensbroek.

Natuurparken rondom de stad: 

In het uitgestrekte Zuid-Limburgse heuvellandschap kunt u een mooie wandeling maken over de Brunssummerheide. U komt langs prachtige heide, door bossen en langs mooie vennen. Allerlei planten en dieren kunnen uw pad kruisen. Een specht horen of zien in de hoge bomen, of in de verte een ree zien als u wat meer geluk heeft. Op de Brunssummerheide kunt u, als het mooi weer is, hagedissen zien.  Daarnaast kunt u ook nog andere reptielen tegenkomen. De heikikker, groene kikker, hazelworm, kamsalamander en de ringslag komen in dit gebied voor.

Al het groen in Hoensbroek:

Het noorden van Hoensbroek ligt in het zuidelijkste deel van het Plateau van Doenrade. In het Bekken van Heerlen ligt het zuidelijke deel van Hoensbroek. Het Bekken van Heerlen in Zuid-Limburg is een laagte tussen verschillende plateaus. Door erosie van de Geleenbeek is het bekken ontstaan. Löss, een afzetting van silt, heeft zich later op deze plek afgezet. Aan de later gevormde beekdalen en lössglooiingen dankt het gebied zijn lichte glooiing.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hoensbroek

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Hoensbroek? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Hoensbroek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hoensbroek graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Hoensbroek

Wilt u bij u in Hoensbroek de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

P. Martherus


4

"Goed bedrijf"

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Hoensbroek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hoensbroek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hoensbroek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hoensbroek

  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
  • Graszoden Weert
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen