Graszoden Hillegom

Hillegom - waar leggen wij onze premium graszoden?

Gras en Groen is regelmatig in Hillegom te vinden. Daar plaatsen wij bij onze klanten nieuwe graszoden; ook het verwijderen van het oude gazon nemen wij voor onze rekening. De gemeente Hillegom telt iets meer dan 20 duizend inwoners en bevindt zich in de populaire bloembollenstreek in Zuid-Holland. U treft ons wellicht in de volgende wijken: Hillegom-Zuid, Burgemeesterkwartier, Weerestein, Elsbroek, Patrimonium, Treslong, De Marel, Meer en Dorp, Patrimonium, Treslong, Vossepolder, De Zanderij, Hofzicht en de Amerikabuurt.

Vanzelfsprekend behoort niet alleen Hillegom tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad Hillegom:

Het Bennebroekbos is veruit het bekendste natuurpark. Het bevindt zich ten noorden van de stad Hillegom. U staat ervan te kijken wat u zoal tegenkomt als u er een uurtje rondwandelt. Waterpartijen, rhodondendrons, stinsenflora, oude grote bomen en hakhoutpercelen. Dit gebied - dat toch wel als zeer gevarieerd kan worden beschouwd - is het restant van een oude buitenplaats.

Al het groen in Hillegom:

Hillegom is een groene gemeente. U kunt heerlijk wandelen en genieten van uw rust. Maar ook de sportieve mensen komen volop aan hun trekken. In het Beltpark heeft de gemeente gezorgd voor twee outdoor fitnesstoestellen. Het Beltpark is eigenlijk ingericht als speelweide voor de jeugd. Ook in andere stadsparken is het heerlijk vertoeven. Er staan vele bankjes waar u de sleur van alledag even kunt vergeten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hillegom

Wilt u met graszoden in Hillegom een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Hillegom vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hillegom uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Hillegom € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Hillegom dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Lelystad

Peter Koops


5

"Onze buren kunnen allemaal in onze tuin kijken en zijn daarom ook erg blij dat we dit hebben laten doen."

Graszoden leggen Lelystad
Referenties

Graszoden in Hillegom

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hillegom. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hillegom gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hillegom

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen