Graszoden Hillegom

Hillegom - waar leggen wij onze premium graszoden?

Gras en Groen is regelmatig in Hillegom te vinden. Daar plaatsen wij bij onze klanten nieuwe graszoden; ook het verwijderen van het oude gazon nemen wij voor onze rekening. De gemeente Hillegom telt iets meer dan 20 duizend inwoners en bevindt zich in de populaire bloembollenstreek in Zuid-Holland. U treft ons wellicht in de volgende wijken: Hillegom-Zuid, Burgemeesterkwartier, Weerestein, Elsbroek, Patrimonium, Treslong, De Marel, Meer en Dorp, Patrimonium, Treslong, Vossepolder, De Zanderij, Hofzicht en de Amerikabuurt.

Vanzelfsprekend behoort niet alleen Hillegom tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad Hillegom:

Het Bennebroekbos is veruit het bekendste natuurpark. Het bevindt zich ten noorden van de stad Hillegom. U staat ervan te kijken wat u zoal tegenkomt als u er een uurtje rondwandelt. Waterpartijen, rhodondendrons, stinsenflora, oude grote bomen en hakhoutpercelen. Dit gebied - dat toch wel als zeer gevarieerd kan worden beschouwd - is het restant van een oude buitenplaats.

Al het groen in Hillegom:

Hillegom is een groene gemeente. U kunt heerlijk wandelen en genieten van uw rust. Maar ook de sportieve mensen komen volop aan hun trekken. In het Beltpark heeft de gemeente gezorgd voor twee outdoor fitnesstoestellen. Het Beltpark is eigenlijk ingericht als speelweide voor de jeugd. Ook in andere stadsparken is het heerlijk vertoeven. Er staan vele bankjes waar u de sleur van alledag even kunt vergeten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hillegom

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Hillegom? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Hillegom vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hillegom graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Hillegom

Wilt u bij u in Hillegom de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amsterdam

Berend Janssen


5

"Mannen bedankt voor het vervangen van ons gazon."

Graszoden leggen Amsterdam
Referenties

Graszoden in Hillegom

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hillegom. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hillegom gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hillegom

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen