Graszoden Heusden

Waar leggen wij de graszoden in Heusden

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van grasmatten en tuinen in de gemeente Heusden. Wij zijn o.a. actief met de aanleg van graszoden in de wijken Centrum Drunen, Braken-Oost, Braken-West, Venne-Oost, Venne-West, Vlijmen-Dorp, Vijfhoeven, Vliedberg, Elshout, Nieuwkuijk, Haarsteeg, Vesting Heusden, Oudheusden, Herpt en Hedikhuizen, Heesbeen en Doeveren en natuurlijk leggen wij onze graszoden en tuinen ook in het hartje centrum van Heusden.

 

Ook in de gemeentes en dorpskernen rondom Heusden zijn wij actief in de aanleg van graszoden. Ons werkgebied reikt o.a. tot Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang-Capelle, Aalburg, Ammerzoden, Hedel, Haaren, Rosmalen en Vucht.

Al het groen in Heusden

Heusden is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt ongeveer 43.000 inwoners. Qua natuur zit je in Heusden goed. Enkele bekende natuurgebieden in de omgeving van Heusden zijn het nationaal park de Loonse en Drunense Duinen, het Vlijmens Ven en de Sompen & Zooislagen.

De Loonse en Drunense Duinen is een 3500 hectare groot natuurpark. Het park kent een zeer afwisselend landschap dat zowel weelderige begroeiingen als zompige moerassen kent. Daarnaast is er een grote diversiteit aan flora en fauna in dit gebied.

Het Vlijmens Ven is een natuurgebied dat de afgelopen jaren en de komende jaren herontwikkeld is of zal worden herontwikkeld. Het is een zeer mooi natuurgebied waar men heerlijke wandelingen kan maken.

De Sompen & Zooislagen is een 100 hectare groot natuurgebied dat bestaat uit bloemrijke graslanden. Het gebied dient tevens als eendenkooi war o.a. Smienten, slobeenden en nog meer soorten zich vestigen.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Heusden niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief in de nieuwbouwwijken van Heusden. Wij leggen onze graszoden o.a. in de nieuwbouwwijk Loovehof. Deze wijken zijn vaak aangelegd met het oogpunt op moderniteit en groen. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om dit beeld ook in uw eigen tuin te creëren. Daarnaast luisteren wij zeer goed naar uw wensen en verwerken deze in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad kan men natuurlijk één van de natuurgebieden gaan bezoeken gelegen in de omgeving van Heusden. Mocht men hier niet de tijd voor hebben dan bieden de stadsparkjes van Heusden een goede uitweg. In deze parkjes kan men even lekker tot rust komen en genieten van de natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heusden

Wilt u met graszoden in Heusden een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Heusden vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heusden uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Heusden € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Heusden dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Glenn Leysner


5

"Volkomen tevreden!"

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Heusden

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heusden. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heusden gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heusden

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen