Graszoden Heumen

Waar leggen wij de premium graszoden in Heumen?

Gras en Groen is een uitstekend bedrijf voor het vernieuwen van uw gazon. Wij zijn zeer gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe graszoden. Zo komen wij ook inde  gemeente Heumen en de overige kernen Blankenberg, De Schatkuil, Heide, Malden, Molenhoek, Nederasselt, Overasselt, Schoonenburg, Sleeburg, Valenberg, Vogelzang, Vosseneind en Worsum.

Echter, ons werkgebied strekt zich verder uit dan alleen het plaatsje Heumen. Ongetwijfeld komen we ook bij u in de buurt.

Natuurparken rondom Heumen:

In de omgeving van Heumen is genoeg te vinden. U treft er de Maas, vennen, bossen en de uiterwaarden. Wat dit gebied zo uniek maakt, is de aanwezigheid van maasheggen. Het zijn oeroude 'gevlochten' heggen die een waardevol en bijzonder ecosysteem vormen. In dit ecosysteem voelen met name de zeldzame dier- en plantensoorten zich helemaal thuis.

Al het groen in Heumen:

Aan de grens van Heumen treft u de heemtuin van Malden. Deze heemtuin - die ligt tussen de stad Nijmegen en het dorp Milsbeek - wordt gezien als een zanderige uitloper van een stuwwal. Heumen is ook bekend vanwege de Erpewaai. Het is een bosgebied waar u wandelend en met de mountainbike goed uit de voeten kunt.

 gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heumen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Heumen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Heumen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heumen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Heumen

Wilt u bij u in Heumen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Susteren

Silvertand


5

"Top georganiseerd bedrijf met als resultaat een mooie grasmat."

Graszoden leggen Susteren
Referenties

Graszoden in Heumen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heumen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heumen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heumen

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen