Graszoden Heumen

Waar leggen wij de premium graszoden in Heumen?

Gras en Groen is een uitstekend bedrijf voor het vernieuwen van uw gazon. Wij zijn zeer gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe graszoden. Zo komen wij ook inde  gemeente Heumen en de overige kernen Blankenberg, De Schatkuil, Heide, Malden, Molenhoek, Nederasselt, Overasselt, Schoonenburg, Sleeburg, Valenberg, Vogelzang, Vosseneind en Worsum.

Echter, ons werkgebied strekt zich verder uit dan alleen het plaatsje Heumen. Ongetwijfeld komen we ook bij u in de buurt.

Natuurparken rondom Heumen:

In de omgeving van Heumen is genoeg te vinden. U treft er de Maas, vennen, bossen en de uiterwaarden. Wat dit gebied zo uniek maakt, is de aanwezigheid van maasheggen. Het zijn oeroude 'gevlochten' heggen die een waardevol en bijzonder ecosysteem vormen. In dit ecosysteem voelen met name de zeldzame dier- en plantensoorten zich helemaal thuis.

Al het groen in Heumen:

Aan de grens van Heumen treft u de heemtuin van Malden. Deze heemtuin - die ligt tussen de stad Nijmegen en het dorp Milsbeek - wordt gezien als een zanderige uitloper van een stuwwal. Heumen is ook bekend vanwege de Erpewaai. Het is een bosgebied waar u wandelend en met de mountainbike goed uit de voeten kunt.

 gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heumen

Wilt u met graszoden in Heumen een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Heumen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heumen uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Heumen € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Heumen dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Fam. Elias


5

"Per saldo een bedrijf om aan te bevelen."

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Heumen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heumen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heumen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heumen

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen