Graszoden Hendrik-Ido-Ambacht

Waar leggen wij de graszoden in Hendrik-Ido-Ambacht?

Hendrik-Ido-Ambacht is een dorp en gemeente in de provincie Zuid-Holland en het heeft ongeveer 29.000 inwoners. Hendrik-Ido-Ambacht grenst in het noorden aan de dode rivierarm het Waaltje en in het oosten aan de rivier de Noord. Hendrik-Ido-Ambacht bestaat uit onder meer uit Ridderkerk, Zwijndrecht, Alblasserdam en Papendrecht. Wij werken in de wijken Ambachtzone, Antoniapolder, De Sandeling, Krommeweg, Kruiswiel, Noordoevers, Oostendam, Sandelingen-Ambacht en Volgerlanden van Hendrik-Ido-Ambacht. Ook leggen wij onze graszoden in het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht.

Natuurparken rondom de stad Hendrik-Ido-Ambacht:

Het meest uit het oog springende park is het Oosterpark in Ridderkerk. Dit landschapspark - waar u heerlijk kunt wandelen op de paden die er langs de grasvelden liggen - is 64 hectare groot. Het kleine stukje moerasgebied dat het park rijk is, geeft een extra dimensie aan het park. Veel inwoners vinden het Oosterpark enigszins saai. Dat komt door de vele grasvelden, de rechte sloten en open vlakten. De afgelopen tijd zijn er meerdere soorten bomen aangeplant om dit tegen te gaan. Ook is besloten het maaien van de open velden minder vaak te laten plaatsvinden, waardoor een welige groei is ontstaan.

Al het groen in Hendrik-Ido-Ambacht:

Het Sandelingen-Ambacht park heeft u wellicht meer te bieden dan bovenstaand Oosterpark. Het is zowel een natuur- als een recreatiegebied, dat zich kenmerkt door enerzijds de open richting en anderzijds de variatie. U hebt er een prachtig uitzicht, vooral over het midden van het gebied, daar waar zich een kruiden- en bloemrijke weide bevindt.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hendrik-Ido-Ambacht

Wilt u met graszoden in Hendrik-Ido-Ambacht een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Hendrik-Ido-Ambacht vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hendrik-Ido-Ambacht uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 2,75 per m² dit voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Hendrik-Ido-Ambacht vanaf € 2,76 per m²

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Hendrik-Ido-Ambacht dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren vanaf slechts € 2,76 per m². U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amersfoort

Ymke Jagers


5

"Ik ben onder de indruk van de snelheid en de deskundigheid."

Graszoden leggen Amersfoort
Referenties

Graszoden in Hendrik-Ido-Ambacht

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hendrik-Ido-Ambacht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hendrik-Ido-Ambacht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hendrik-Ido-Ambacht

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen