Graszoden Helmond

Waar leggen wij de graszoden in Helmond

Wij als bedrijf zijn in de gemeente Helmond zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden. Wij zijn o.a. actief met de aanleg van grasmatten in de wijken Helmond-Oost, Helmond-Noord, ’t Hout, Brouwhuis, Helmond-West, Warande, Stiphout, Rijpelberg, Dierdonk, Brandevoort, Industriegebied Zuid en natuurlijk leggen wij onze graszoden ook in de binnenstad/centrum van Helmond.

In de gemeentes en dorpen rondom Helmond zijn wij ook zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten. Ons werkgebied reikt o.a. tot Nuenen, Lieshout, Beek en Donk, De Mortel, Bakel, Deurne, Vlierden en Mierlo.

Al het groen in Helmond

De gemeente Helmond is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 99.000 inwoners. In de omgeving van Helmond zijn enkele natuurgebieden te vinden. De meest bekende zijn de Ecopassages Goorloop, Goorlooppark en de Herinrichting Bakelse Aa.

Ecopassages Goorloop is aangelegd om ecologische verbindingszones te creëren. Het is de bedoeling dat door deze verbindingszones dieren vrij kunnen bewegen van het Goor ten zuiden van de stad naar Warande ten noorden van de stad en andersom.

Het Goorlooppark is een langgerekt park van vanaf Warande tot aan het Goor loopt. In het natuurgebied wordt bosrijk gebied afgewisseld met graslanden met daartussen een stromende beek. Het gebied kent vele bankjes, speeltoestellen, trapveldjes en fiets/wandelpaden. Het is zeker de moeite waard dit gebied te bezoeken.

Momenteel is men bezig met de herinrichting van de Bakelse Aa. Door dit project zal de beek meer ruimte krijgen en zal zorgen dat de wateroverlast in Helmond beperkter zal worden. Het is een mooi gebied rondom de Bakelse Aa waar voldoende fietspaden zijn aangelegd. Een zeer mooi gebied om eens te bezoeken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Helmond niet

Natuurlijk zijn wij ook actief in de nieuwbouwwijken van Helmond. Zo zijn wij o.a. actief in de wijken Buitenhoeve, Ridderhof, Brandevoort, Van speijklaan, Heiakker, Varia Veste en Veste Verde. Deze wijken zijn aangelegd met het oogpunt op groen en moderniteit. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om te luisteren naar uw tuin wensen en deze vervolgens te verwerken in uw tuin. Daarnaast zijn wij in staat om het moderne/groene wijkbeeld door te trekken naar uw tuin.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de uitlaatgassen van de drukke stad kan men natuurlijk ook één van de stadsparken van Helmond bezoeken. In deze parken is voldoende groen aanwezig en kan men even heerlijk gaan zitten en tot rust komen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Helmond

Wilt u met graszoden in Helmond een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Helmond vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Helmond uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Helmond € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Helmond dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Made

Ronnie Oomen


5

"Gras en Groen hoveniers is een bedrijf wat kwaliteit, punctualiteit en erg net werk hoog in het vaandel heeft staan."

Graszoden leggen Made
Referenties

Graszoden in Helmond

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Helmond. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Helmond gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Helmond

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen