Graszoden Heiloo

Waar leggen wij onze premium graszoden in Heiloo?

Wij als bedrijf leggen gras in de omgeving van Heiloo, een kleine stad met 22620 inwoners. Zo komen wij onder andere ook in de wijken Blockhovepark, Noorderneg, Oud-West, Tuindorp, Gemeentebos, Plan-Oost, Nijenburg, Heiloo-West, Zuid-West, Akkerbuurt, Oud-Zuid, Vennewater, Willibrord, Oude Werf, Zuid-Oost, Het Die, Oosterzij, Kapelbuurt en de Volkstuinen om onze graszoden te leggen 

Vanzelfsprekend beperkt ons werkgebied zich niet tot slechts de gemeente Heiloo.

Natuurparken rondom de stad Heiloo:

In deze mooie omgeving bevindt zich ten zuiden van Heiloo het natuurgebied Het Die. Het kent een oppervlakte van meer dan 130 hectare. Mooie wateren wisselen zich af met brede weidevogelgraslanden. U kunt er zomaar bijzondere planten aantreffen, zoals veenpluis, koekoeksbloem, dotterbloemen en ratelaars.

Al het groen in Heiloo:

In Heiloo is destijds een terrein aangelegd om een bos met berken en elzen te creëren. Voorlopig bestaat het 18 hectare grote gebied nog voor meer dan de helft uit grasland. Dat neemt echter niet weg dat het een prachtig gebied is om wandelingen te maken. Tijdens het wandelen treft u er ongetwijfeld Shetland pony's en schaapskuddes die het grasland moeten begrazen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heiloo

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Heiloo? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Heiloo vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heiloo graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Heiloo

Wilt u bij u in Heiloo de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Heemstede

Nederveen


5

"Met name de nazorg is fenomenaal!"

Graszoden leggen Heemstede
Referenties

Graszoden in Heiloo

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heiloo. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heiloo gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heiloo

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen