Graszoden Heeze

Waar leggen wij de graszoden in Heeze

Als bedrijf zijn wij zeer actief met de aanleg van graszoden en tuinen in de gemeente Heeze. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Heeze, leende, Leenderstrijp, Sterksel en natuurlijk leggen wij onze zoden ook in de centra van deze wijken.

Naast dat wij actief zijn in de gemeente Heeze zijn wij ook actief met de aanleg van grasmatten en tuinen in de omliggende gemeentes rondom Heeze. Ons werkgebied reikt o.a. tot Valkenswaard, Waalre, Geldrop en Someren.

Al het groen in Heeze

De gemeente Heeze is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 10.000 inwoners. Betreft de natuur zit je in Heeze goed. Enkele bekende natuurgebieden in de omgeving van Heeze zijn o.a. De Groote Heide, Strabrechtse Heide en de Valkenhorst. Daarnaast kent het gebied vele meanderende riviertjes zoals de de Sterkselse Aa, de Kleine Dommel en de Groote Aa. Het is heerlijk rustgevend om een fietstocht te maken langs deze rivieren en heerlijk te genieten van het omliggende landschap.

De Groote Heide is een zeer mooi natuurgebied bestaande uit naaldbossen, heidevelden en beekdalen. Het is een prachtig natuurgebied waar men heerlijke wandelingen kan maken.

De Strabrechtese Heide is een natuurgebied dat grotendeels onder het beheer van Staatsbosbeheer valt. Het gebied kent grote heide velden en bosrijke gebieden. Het is zeker de moeite waard hier een wandeling te maken.

Natuurgebied de Valkenhorst is een landgoed met een aansluitend natuurgebied. Het gebied wordt beheerd door het Brabants Landschap. Het gebied kent uitgestrekte velden en bosrijke gebieden. Al met al zeer de moeite waard om te bezoeken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Heeze niet

Als bedrijf zijn wij zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in de nieuwbouwwijken van Heeze. Wij leggen onze graszoden o.a. in de wijken Bergerhof, Binnenhof, Parel van Heeze en Solway. De wijken zijn vaak modern en groen ingericht. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat om deze lijn door te trekken naar uw tuin. Natuurlijk verwerken wij al uw wensen in het tuinontwerp en zullen de ideale tuin voor u aanleggen.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men geen tijd heeft om één van de natuurgebieden in de omgeving van Heeze te bezoeken dan kan men altijd naar één van de kleinere stadsparken om tot rust te komen. In de parken zijn bankjes aanwezig waar men even lekker kan gaan zitten en genieten van een rustige omgevinggazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heeze

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Heeze? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Heeze vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heeze graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Heeze

Wilt u bij u in Heeze de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Sint Willebrord

Rini Broeren


5

"Snel en vakkundig gelegd door vriendelijke werknemers"

Graszoden leggen Sint Willebrord
Referenties

Graszoden in Heeze

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heeze. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heeze gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heeze

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen