Graszoden Heesch

Waar wij vaak graszoden leggen in Heesch

In Heesch, een plaats in Noord-Brabant, bevindt zich een aardige klantenkring van ons bedrijf. Wij leggen hier regelmatig graszoden aan en ook in de dorpen rondom Heesch, zoals Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Vorstenbosch en Loosbroek verfraaien we regelmatig het gazon met nieuwe graszoden.

Naast de verschillende dorpen rondom Heesch, zijn er ook de gehuchten Zoggel, Zevenbergen, Menzel, Loo Donzel, Fokkershoek, Hazenberg, Hooge Wijst Beygt, Berkt, Bus en Dintherse Hoek te vinden. Ook hier genieten wij een redelijke klantenkring voor aanleg van graszoden.

Heesch was tot 1994 een zelfstandige gemeente en maakt na de gemeentelijke herindeling deel uit van de gemeente Bernheze. De naam Heesch komt van “haisjo”, uit het Oudhoogduits. Het betekent kreupelhout.

Heesch heeft ca. 12500 inwoners en is daarmee de grootste kern van Bernheze.

Heesch ligt zuidelijk ten opzichte van Oss en tussen Den Bosch en Nijmegen in.

Bezienswaardigheden in Heesch

Heesch heeft diverse bezienswaardigheden zoals:

Het oude raadhuis, de Petrus Emmauskerk en het Jachtslot “De Berkt”.

Het jachtslot of, in de volksmond genoemd, Het Kasteeltje werd gebouwd rond 1750 en is een rijksmonument.

Groene wetenswaardigheden over  Heesch

Aan de Noordzijde van Heesch ligt een gebied met kleinschalige bossen en akkers. Het gebied is afgesneden van het dorp door een snelweg. Aan de zuidwestzijde van Heesch ligt voornamelijk landbouwgebied. Door dit gebied loopt de Groote Wetering. Aan de zuidoostzijde ligt het natuurgebied de Maashorst.

De Peelrandbreuk is een interessant geologische verschijnsel.

Peelrandbreuk

De Peelrandbreuk is een geologische breuklijn en dankt zijn naam aan de Peel. De Breuklijn loopt grofweg van Roermond naar Heesch. De breuk is ontstaan door langzame en continue bewegingen van de aardkorst. Op sommige plekken is de breuklijn zichtbaar aan de oppervlakte zoals bij het Annabos in Uden.

Er vindt nog steeds beweging plaats langs de breuk wat voor aardbevingen kan zorgen. De laatste heftige aardbeving was in 1992 bij Roermond.

De Maashorst

Het natuurgebied De Maashorst bevindt zich aan de zuidoostkant van Heesch. Het is ontstaan toen de Maas hier tijdens de laatste ijstijd nog stroomde. De rivier liet grindrijk zand achter in het stroomgebied en als je door het natuurgebied wandeld kun je nog veel stenen vinden die de rivier heeft afgezet.

Door de breuklijn is de Maas meer naar het Oosten verplaatst en verdween daarmee uit dit gebied.

Een onderdeel van het natuurgebied is Hooge Vorssel. Hier bevindt zich een bomenpark.

Op het natuurterrein De Maashorst is een mooie speelweide waar kinderen op allerlei speeltoestellen kunnen spelen.

Door het gebied kan prachtig gewandeld en gefietst worden. Er is een knooppuntenroute uitgezet. U kunt dan zelf de lengte van de route bepalen door te fietsen of te wandelen van knooppunt naar knooppunt.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heesch

Wilt u met graszoden in Heesch een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Heesch vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heesch uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Heesch € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Heesch dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Culemborg

Rens van den Heuvel


5

"Zelden zo'n goede en vriendelijke service gehad."

Graszoden leggen Culemborg
Referenties

Graszoden in Heesch

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heesch. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heesch gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heesch

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen