Graszoden Heerlen

Waar leggen wij de graszoden in Heerlen

In Heerlen zijn wij als bedrijf zeer actief in het aanleggen van graszoden en tuinen. Zo leggen wij onze graszoden in Heerlen-Noord met daarbij alle wijken zoals Heerlerheide, Beersdal, Ganzewide, Heksenberg, Litscherveld en Maria Christinawijk. Daarnaast leggen wij in Heerlen-Noord  in Hoensbroek en Zeswegen onze grasmatten. In Heerlen-Zuid zijn wij actief met het leggen van zoden in de wijken Heerlerbaan, De Hees, Molenberg en Welten-Benzerade. In het centrum werken wij voornamelijk in de wijken Eikenderveld, Gelein, Lindeveld, Op de Nobel, Grasbroek, Musschemig, Meezenbroek en Schaesbergerveld.

Al het groen in Heerlen

De gemeente Heerlen is gevestigd in de provincie Limburg en telt ongeveer 88.000 inwoners. Rondom de omgeving Venlo zijn veel natuurparken aanwezig waaronder de Brunssummerheide. Dit is een zeer mooie natuurgebied waar men heerlijke wandelingen kan maken.

De Brunssummerheide is een prachtig natuurgebied met een uitgestrekt Zuid-Limburgse Heuvellandschap. Het gebied heeft zeer grote heidevelden met aan de randen prachtige bosgebieden. In het natuurgebied zijn speciale wandelpaden aangebracht waar men heerlijk kan rondlopen en genieten van de prachtige natuur.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Heerlen niet

Wij als bedrijf zijn zeer actief in de nieuwbouwwijken van Heerlen. Hier leggen wij zowel veel graszoden als tuinen aan. In de wijken Parkheuvel en de nieuwbouwwijken rondom het centrum worden vaak zoden en tuinen aangelegd.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Naast de zeer mooie natuurparken die rondom Heerlen aanwezig zijn heeft Heerlen in het centrum veel klein parkjes waar men kan genieten van een groene omgeving en even tot rust kan komen. In het park staan vele bankjes waar men heerlijk kan gaan zitten. Deze parken gebruikt men ook veel om bijvoorbeeld te wandelen of te sporten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heerlen

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Heerlen? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Heerlen vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heerlen graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Heerlen

Wilt u bij u in Heerlen de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oudenbosch

Jan van de Braak


5

"Zeer tevreden."

Graszoden leggen Oudenbosch
Referenties

Graszoden in Heerlen

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heerlen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heerlen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heerlen

  • Graszoden leggen Heerlen
  • Graszoden leggen Heerlen
  • Graszoden leggen Heerlen
  • Graszoden leggen Heerlen
  • Graszoden leggen Heerlen
  • Graszoden leggen Heerlen
  • Graszoden leggen Heerlen
  • Graszoden leggen Heerlen
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen