Graszoden Heerhugowaard

Waar wij vaak graszoden leggen in Heerhugowaard

Hoewel Heerhugowaard wat ver ligt van onze vestiging in Rosmalen leggen wij regelmatig nieuwe graszoden bij de huizen van Heerhugowaard. Ook zijn wij regelmatig te vinden voor het aanleggen van een nieuw gazon in de omringende plaatsen zoals Schagen, Hollands Kroon, Opmeer, Langedijk, Koggenland, Alkmaar en Schermer.

De Gemeente Heerhugowaard heeft een oppervlakte van 30 vierkante kilometer waarvan 1,6 vierkante kilometer uit water bestaat. De platsen die bij de gemeente Heerhugowaard horen zijn: Heerhugowaard, Broekhorn, Draai, De Noord, Veenhuizen, Verlaat en de buurtschappen ’t Kruis, Frik, Kabel en Pannekeet.

Wetenswaardigheden over Heerhugowaard

De woonwijk Stad van Zon is een Energie neutrale woonwijk en daarmee de grootste emissieneutrale wijk van Europa. De wijk levert meer energie dan ze verbruikt door gebruik te maken van zonne-energie, windmolens en andere moderne duurzame technieken. Er is een meer aangelegd rondom de woonwijk met recreatieve voorzieningen en natuurontwikkeling. De wijk is gebouwd op 120 hectare grond en bestaat uit zo’n 2.900 woningen. Het recreatiegebied is ongeveer 75 hectare groot. Het water in het meer is schoon en geschikt om in te zwemmen.

Verder is er in Heerhugowaard een Hervormde kerk gebouwd in 1871, de moderne Dyonisiuskerk die gebouwd is in de jaren 60 en een gereformeerde kerk, gebouwd in 1917. Dan is er nog de Veenhuizer, een poldermolen die rond 1630 is gebouwd met de bedoeling om de polder Veenhuizen te bemalen.

Groene wetenswaardigheden over  Heerhugowaard

Aan de oostkant van Heerhugowaard ligt een gevarieerd stadsbos op een grondgebied van 60 hectare, genaamd Het Waarderhout. Aan de westkant van Heerhugowaard ligt Het Oosterdel en is een uniek gebied dat bestaat uit 80 hectare en 200 eilanden. Het wordt genoemd naar het vroegere “Rijk der Duizend Eilanden” en telde oorspronkelijk meer dan 15.000 eilanden.

Recreatiegebieden in Heerhugowaard zijn: Waarderhout, Molendijk, Schoutenbosweg, Veenhuizerpolder, Geestmerambacht, Park van Luna. Gemeenteparken van Heerhugowaard zijn: Luipaardpark, Fabritiuspark, Park Butterhuizen.

De omgeving van Heerhugowaard is verder heel divers. Aan de oostkant van Heerhugowaard zijn de bloembollenvelden, daarnaast is er in de regio van Heerhugowaard veel agrarisch landschap en glastuinbouw te vinden. Tevens zijn er verschillende molens te zien die dateren uit de 17e eeuw.

Bergen aan Zee is het dichtstbijzijnde dorp aan de Noordzee en Hoorn de dichtstbijzijnde plaats aan het IJsselmeer. Heerhugowaard ligt ongeveer in het midden van beide plaatsen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heerhugowaard

Wilt u met graszoden in Heerhugowaard een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Heerhugowaard vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heerhugowaard uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Heerhugowaard € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Heerhugowaard dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vleuten

Nota


4

"Het gras is letterlijk groen :)"

Graszoden leggen Vleuten
Referenties

Graszoden in Heerhugowaard

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heerhugowaard. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heerhugowaard gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heerhugowaard

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen