Graszoden Heerde

Waar leggen wij premium graszoden in Heerde?

Als u een nieuw gazon wilt hebben, dan bent u bij Gras en Groen Graszoden aan het goede adres. Gras en Groen is geregeld te vinden in de buurt van Heerde. Maar ook in het centrum van Heerde leggen we uw gazon aan. Tevens kunt u ons treffen in de wijken Oranjewijk, Kanaalstraat, Vosbergen, Bloemenwijk, Schotkamp, Zuppeld, Langeslag, Doelbeek en de Molenkamp.

Natuurlijk reikt ons werkgebied verder dan alleen Heerde.

Natuurparken rondom Heerde:

Heerde is vooral bekend om de sprengen en de beken die gelegen zijn aan de oostkant van het dorp. Voor Europese begrippen kan het zelfs als een uniek stelsel van waterlopen worden beschouwd. Veel is in dit gebied is afhankelijk geweest van de waterkracht. Dit werd vroeger gebruikt voor het malen van graan of het bedienen van watermolens. Uiteindelijk is dit gebied verworden tot een mooie natuurrijke omgeving.

Al het groen in Heerde:

Heerde ligt in de provincie Gelderland en telt iets meer dan 12 duizend inwoners. In Heerde is vooral kasteel Vosbergen populair. Dit kasteel komt uit de 16e eeuw en het gehele omringende landgoed bedraagt ongeveer 80 hectare. Het landgoed wordt vaak gebruikt ter ontspanning en recreatie. In dit stukje natuur bevindt zich ook een van de oudste rode beuken die Nederland rijk is.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heerde

Wilt u met graszoden in Heerde een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Heerde vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heerde uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Heerde € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Heerde dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen West-Zaan

Robert van Veen


5

"Leuk personeel"

Graszoden leggen West-Zaan
Referenties

Graszoden in Heerde

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heerde. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heerde gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heerde

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen