Graszoden Heerde

Waar leggen wij premium graszoden in Heerde?

Als u een nieuw gazon wilt hebben, dan bent u bij Gras en Groen Graszoden aan het goede adres. Gras en Groen is geregeld te vinden in de buurt van Heerde. Maar ook in het centrum van Heerde leggen we uw gazon aan. Tevens kunt u ons treffen in de wijken Oranjewijk, Kanaalstraat, Vosbergen, Bloemenwijk, Schotkamp, Zuppeld, Langeslag, Doelbeek en de Molenkamp.

Natuurlijk reikt ons werkgebied verder dan alleen Heerde.

Natuurparken rondom Heerde:

Heerde is vooral bekend om de sprengen en de beken die gelegen zijn aan de oostkant van het dorp. Voor Europese begrippen kan het zelfs als een uniek stelsel van waterlopen worden beschouwd. Veel is in dit gebied is afhankelijk geweest van de waterkracht. Dit werd vroeger gebruikt voor het malen van graan of het bedienen van watermolens. Uiteindelijk is dit gebied verworden tot een mooie natuurrijke omgeving.

Al het groen in Heerde:

Heerde ligt in de provincie Gelderland en telt iets meer dan 12 duizend inwoners. In Heerde is vooral kasteel Vosbergen populair. Dit kasteel komt uit de 16e eeuw en het gehele omringende landgoed bedraagt ongeveer 80 hectare. Het landgoed wordt vaak gebruikt ter ontspanning en recreatie. In dit stukje natuur bevindt zich ook een van de oudste rode beuken die Nederland rijk is.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heerde

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Heerde? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Heerde vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heerde graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Heerde

Wilt u bij u in Heerde de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Raalte

Wim Schuurman


5

"Het bleek een goed op elkaar ingespeeld team te zijn met duidelijk een leidinggevende."

Graszoden leggen Raalte
Referenties

Graszoden in Heerde

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heerde. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heerde gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heerde

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen