Graszoden Heemstede

Waar leggen wij de graszoden in Heemstede?

Gras en Groen Graszoden is het bedrijf voor het vervangen van uw oude gazon. Wij hebben professionele machines om in uw tuin een nieuwe grasmat te leggen. Dit doen wij ook regelmatig in Heemstede. Wij komen daarvoor in de wijken De Glip, Dichtersbuurt, Vogelbuurt, Geleerdenbuurt, Kennermerduin, Manpad, Oude Dorp, Provinciebuurt, Rivierenbuurt en Schouwbroekerpolder. Ook in de andere wijken van Heemstede leggen wij onze grasmatten.

Ons werkgebied reikt verder dan slechts de gemeente Heemstede.

Natuurparken rondom de stad Heemstede:

De omgeving van Heemstede kenmerkt zich door de enorme hoeveelheid groen. Deze gemeente ligt namelijk in het zuidelijke deel van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Maar ook aan de andere zijden van Heemstede is genoeg groen te vinden, onder meer in het Haarlemmermeersebos. Ondanks dat dit stukje natuur niet zo groot is, wordt er veel gebruik van gemaakt. Bijna alles wat natuur te bieden heeft, komt u hier tegen.

Al het groen in Heemstede:

In het midden van Heemskerk bevindt zich een eeuwenoud wandelbos. Het bos, Groenendaal genoemd, kent een oppervlakte van ongeveer tachtig hectare. Deel van dit gebied betreft het landgoed Meer en Berg. In dit bos kunt u als toerist of inwoner van Heemstede heerlijk tot rust komen, mede omdat het bos reeds in de 17e eeuw tot stand is gekomen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heemstede

Wilt u met graszoden in Heemstede een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Heemstede vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heemstede uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Heemstede € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Heemstede dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Abcoude

Jan van Agen


5

"Namens Shell bedanken wij de mannen van Gras en Groen voor het aanleggen van de nieuwe graszoden."

Graszoden leggen Abcoude
Referenties

Graszoden in Heemstede

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heemstede. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heemstede gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heemstede

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen