Graszoden Heemskerk

Waar leggen wij de graszoden in Heemskerk?

Wij zijn als bedrijf zeer actief met het aanleggen van nieuwe graszoden en het verwijderen van uw oude grasmat. Daardoor komen wij ook wel eens in Heemskerk. Wij werken dan in Duin tot Dorp, Van Acker tot Burcht, Zuidbroek-Oosterwijk, Broekpolder, Hart van Heemskerk en Boven de Baandert. 

Natuurparken rondom de stad Heemskerk:

Het Noordhollands Duinreservaat is het meest bekende natuurgebied in deze omgeving. Het ligt ten westen van Heemskerk en dit groot bos- en duingebied is 5300 hectare groot. Drinkwaterwinning is eigenlijk het meest belangrijke wat dit gebied te bieden heeft. Als toerist merkt u daar niet zo veel van, het is echter wel van wezenlijk belang. Maar ook schoonheid kenmerkt dit reservaat. De mooie duintoppen reiken hier tot boven de 30 meter. In een enkel geval wordt soms bijna de 40 meter bereikt. 

Al het groen in Heemskerk:

In Heemskerk zelf treft u het Heemskerkerstrand. Het is een soort familiestrand dat vanwege de centrale ligging lopend of fietsend gemakkelijk te bereiken is. Vanaf het centrum bedraagt de afstand slechts 5 kilometer. Niet alleen dit strand is aangenaam voor de toeristen en inwoners. Ook het park Assumburg Oud Haerlem is zeer geschikt om te recreëren, al dan niet met uw hond die vrij mag loslopen in dit open gebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heemskerk

Wilt u met graszoden in Heemskerk een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Heemskerk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heemskerk uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Heemskerk € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Heemskerk dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amsterdam

Marcel van Dongen


5

"De service en het contact van Gras en Groen verdient van ons een dikke tien!"

Graszoden leggen Amsterdam
Referenties

Graszoden in Heemskerk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heemskerk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heemskerk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heemskerk

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen