Graszoden Heemskerk

Waar leggen wij de graszoden in Heemskerk?

Wij zijn als bedrijf zeer actief met het aanleggen van nieuwe graszoden en het verwijderen van uw oude grasmat. Daardoor komen wij ook wel eens in Heemskerk. Wij werken dan in Duin tot Dorp, Van Acker tot Burcht, Zuidbroek-Oosterwijk, Broekpolder, Hart van Heemskerk en Boven de Baandert. 

Natuurparken rondom de stad Heemskerk:

Het Noordhollands Duinreservaat is het meest bekende natuurgebied in deze omgeving. Het ligt ten westen van Heemskerk en dit groot bos- en duingebied is 5300 hectare groot. Drinkwaterwinning is eigenlijk het meest belangrijke wat dit gebied te bieden heeft. Als toerist merkt u daar niet zo veel van, het is echter wel van wezenlijk belang. Maar ook schoonheid kenmerkt dit reservaat. De mooie duintoppen reiken hier tot boven de 30 meter. In een enkel geval wordt soms bijna de 40 meter bereikt. 

Al het groen in Heemskerk:

In Heemskerk zelf treft u het Heemskerkerstrand. Het is een soort familiestrand dat vanwege de centrale ligging lopend of fietsend gemakkelijk te bereiken is. Vanaf het centrum bedraagt de afstand slechts 5 kilometer. Niet alleen dit strand is aangenaam voor de toeristen en inwoners. Ook het park Assumburg Oud Haerlem is zeer geschikt om te recreëren, al dan niet met uw hond die vrij mag loslopen in dit open gebied.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Heemskerk

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Heemskerk? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Heemskerk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Heemskerk graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Heemskerk

Wilt u bij u in Heemskerk de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Tilburg

Ad in t Groen


5

"Na een dag van echt hard doorwerken, lag het gazon van 400 m2 er keurig netjes in."

Graszoden leggen Tilburg
Referenties

Graszoden in Heemskerk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heemskerk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heemskerk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heemskerk

 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
 • Graszoden Callantsoog
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen