Graszoden Hattem

Waar leggen wij onze premium graszoden in Hattem?

Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Daardoor komen wij ook geregeld in Hattem, in onder meer de binnenstad. Maar ook in de wijken Zandkamp, Hogenkamp, Villapark, De Hilst en de Hoenwaard zijn de vakmensen van Gras en Groen regelmatig aan het werk.

Het werkgebied van Gras en Groen Graszoden reikt verder dan slechts Hattem.

Natuurparken rondom Hattem:

Tussen Hattem en Wapenveld vindt u het IJsseldal. Dit gebied is uniek te noemen, omdat het is ontstaan door de invloed van water, wind en ijs. In deze regio is het aan te raden de dijken te bewandelen. Juist vanaf daar zijn de uitzichten prachtig, bijvoorbeeld over de Wiessenbergse Kolk en de Hoenwaar. Deze delen staan bij flinke regenbuien snel onder water.

Al het groen in Hattem:

Ten zuiden van het plaatsje Hattem is het landgoed Molecaten terug te vinden. Dit gebied, dat ongeveer 130 hectare groot is, bestaat grotendeels uit loof- en naaldbossen. Op dit landgoed is een watermolen te bezichtigen die reeds in 1597 is gebouwd. De molen is in 1961 volledig gerestaureerd, waarbij tevens een deel is aangebouwd. gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hattem

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Hattem? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Hattem vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hattem graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Hattem

Wilt u bij u in Hattem de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Theo van Putten


5

"We zijn erg blij met het resultaat van ons nieuwe gazon."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Hattem

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hattem. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hattem gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hattem

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen