Graszoden Hattem

Waar leggen wij onze premium graszoden in Hattem?

Gras en Groen Graszoden is gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden. Daardoor komen wij ook geregeld in Hattem, in onder meer de binnenstad. Maar ook in de wijken Zandkamp, Hogenkamp, Villapark, De Hilst en de Hoenwaard zijn de vakmensen van Gras en Groen regelmatig aan het werk.

Het werkgebied van Gras en Groen Graszoden reikt verder dan slechts Hattem.

Natuurparken rondom Hattem:

Tussen Hattem en Wapenveld vindt u het IJsseldal. Dit gebied is uniek te noemen, omdat het is ontstaan door de invloed van water, wind en ijs. In deze regio is het aan te raden de dijken te bewandelen. Juist vanaf daar zijn de uitzichten prachtig, bijvoorbeeld over de Wiessenbergse Kolk en de Hoenwaar. Deze delen staan bij flinke regenbuien snel onder water.

Al het groen in Hattem:

Ten zuiden van het plaatsje Hattem is het landgoed Molecaten terug te vinden. Dit gebied, dat ongeveer 130 hectare groot is, bestaat grotendeels uit loof- en naaldbossen. Op dit landgoed is een watermolen te bezichtigen die reeds in 1597 is gebouwd. De molen is in 1961 volledig gerestaureerd, waarbij tevens een deel is aangebouwd. gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hattem

Wilt u met graszoden in Hattem een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Hattem vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hattem uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Hattem € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Hattem dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Beuningen

Jacques van den Oetelaar


5

"Alles zag er in een korte tijd weer keurig uit, bedankt voor jullie werkzaamheden."

Graszoden leggen Beuningen
Referenties

Graszoden in Hattem

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hattem. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hattem gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hattem

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen