Graszoden Hardinxveld-Giessendam

Waar leggen wij de graszoden in Hardinxveld-Giessendam?

Hardinxveld-Giessendam is een gemeente met ruim 17.500 inwoners. De dorpen binnen de gemeente Hardinxveld-Giessendam zijn Boven-Hardinxveld en Giessendam – Neder-Hardinxveld. Wij leggen onze graszoden in de Puilen en in het centrum van Hardinxveld-Giessendam.

Ons werkgebied reikt logischerwijs verder dan de gemeente Hardinxveld-Giessendam.

Natuurparken rondom de stad hardinxveld-Giessendam:

Op het meest noordelijke puntje van De Biesbosch - de absolute publiekstrekker van dit gebied - bevindt zich het plaatsje Hardinxveld-Giessendam. Het noordelijk gelegen deel van De Biesbosch wordt begrensd door de Nieuwe Merwede in het zuiden en de Beneden Merwede in het noorden. In dit gebied leven zo ontzettend veel verschillende dieren, eigenlijk te veel om op te noemen. Bevers en otters zijn een van die bewoners, net als zeearenden en 200 Hooglanders die zijn uitgezet om het gebied te begrazen.

Al het groen in Hardinxveld-Giessendam:

Hardinxveld-Giessendam kent veel mooie parken. Het zijn stadsparken waar u kunt wandelen en fietsen om uw hoofd eens helemaal leeg te maken. De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft op tijd erkend trots te zijn op dit gebied. Daarom is enige tijd geleden besloten meerdere fiets- en wandelroutes uit te zetten. Een gebied is namelijk te mooi en te groen om er zomaar aan voorbij te gaan.  gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Hardinxveld-Giessendam

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Hardinxveld-Giessendam? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Hardinxveld-Giessendam vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Hardinxveld-Giessendam graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Hardinxveld-Giessendam

Wilt u bij u in Hardinxveld-Giessendam de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Waalwijk

John de Wit


5

"Mijn gazon binnen no-time aangelegd!"

Graszoden leggen Waalwijk
Referenties

Graszoden in Hardinxveld-Giessendam

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hardinxveld-Giessendam. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hardinxveld-Giessendam gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hardinxveld-Giessendam

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen