Graszoden Harderwijk

Waar leggen wij onze premium graszoden in Harderwijk?

Gras en Groen Graszoden is ook in Harderwijk druk bezig met het leggen van grasmatten. Ook in de volgende wijken kunt u ons aantreffen: Stadsdennen, Weiburg, Waterfront, Weidewaard, Drift, Zeebuurt, Friese Gracht, Stadsdennen, Weiburg, Scheepswaard, Vogelwaard, Stedenwaard, Slingerbos en ook in de Veldkamp.                    

Niet alleen Harderwijk behoort tot ons werkgebied. Als bedrijf zijn wij ook actief met de aanleg van grasmatten in de gemeenten rondom Harderwijk.

Natuurparken rondom de stad Harderwijk:

Aan de noordkant van de Veluwe treffen we de stad Harderwijk. Deze omgeving kan worden beschouwd als een beboste landstreek die onderdeel uitmaakt van de Veluwe. Dit unieke natuurgebied dat Nederland rijk omvat een oppervlakte van meer dan 90 duizend hectare. Door de uitgestrekte vlakten in de Veluwe is het tamelijk eenvoudig om de dieren te treffen. Op 110 meter hoogte vinden we het hoogste punt van de Veluwe.

Al het groen in Harderwijk:

Ook in de gemeente Harderwijk is het mogelijk de drukte en hectiek van het dagelijkse leven te ontvluchten. Harderwijk beschikt over enkele mooie stadsparken waar u heerlijk kunt wandelen en recreëren. In deze stadsparken staan vele bankjes waar u even uw moment van rust kunt pakken. Kenmerkend voor de stadsparken is dat zij zeer groen zijn aangelegd.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Harderwijk

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Harderwijk? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Harderwijk vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Harderwijk graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Harderwijk

Wilt u bij u in Harderwijk de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Ria de Wit


5

"Het gazon heeft onze tuin compleet gemaakt!"

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Harderwijk

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Harderwijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Harderwijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Harderwijk

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen