Graszoden Halsteren

Waar leggen wij de graszoden in Halsteren?

Halsteren is een dorp in de gemeente Bergen op Zoom en het telt ongeveer 12.000 inwoners. Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van nieuwe graszoden. De wijken De Beek, De Schans, Jankenberg, Nieuwe Molen, Oude Molen en Rode Schouw in Halsteren behoren tot ons werkgebied.

De gemeente Bergen op Zoom bestaat uit de stad Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Heimolen, Kladde en Klutsdorp.

We zijn ook regelmatig werkzaam in de aangrenzende gemeenten van Bergen op Zoom.

Natuurparken rondom de stad:

Halsteren is een mooi dorp dat is gelegen op de Brabantse Wal. De Brabantse Wal ligt in het zuidwesten van Noord-Brabant, op de grens van de Belgische provincie Antwerpen met Zeeland. De wal is aangemerkt als aardkundig waardevol gebied van ruim 4900 hectare.

In de Brabantse Wal valt de steilrand het meeste op.  Vanuit de hoger gelegen zandgronden is de steilrand een abrupte overgang naar de lager gelegen zeekleipolders. Deze zeekleipolders worden voornamelijk gebruikt voor landbouw. Op de hogere zandgronden vindt u vooral bossen.

Al het groen in Halsteren:

De Groote Melanen, een voormalig ven, ligt ten zuidwesten van Halsteren. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 4,5 hectare.  Door toestroom van voedselrijk water, invallend blad en de omwoeling door karpers is het zeer voedselrijk geworden. In dit voedselrijke water werden in 2003 heel veel vissoorten ontdekt. Door zuurstofgebrek kwam er regelmatig vissterfte voor. Men probeert hier een einde aan te maken door uitbaggeren, het vangen van te veel brasem, het verwijderen van bomen en de introductie van waterplanten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Halsteren

Wilt u met graszoden in Halsteren een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Halsteren vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Halsteren uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Halsteren € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Halsteren dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Den Bosch

Theo van Putten


5

"We zijn erg blij met het resultaat van ons nieuwe gazon."

Graszoden leggen Den Bosch
Referenties

Graszoden in Halsteren

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Halsteren. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Halsteren gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Halsteren

 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
 • Graszoden Breda
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen