Graszoden Haarlem

Waar leggen wij graszoden in Haarlem

Wij leggen vaak graszoden in de kom van de oude stad, Haarlemmerhoutkwartier in de wijken Den Hout, Kleinen Hout, Koninginnebuurt en Rozenprieel, Haarlem Oost in de wijken, Parkwijk, Potgieterbuurt, Slachthuisbuurt, Van Zeggelenbuurt, Waarderpolder, Zuiderpolder, Oud Schoten en Spaarndam in de wijken, Delfswijk, Dietsveld, Vogelenbuurt, Vondelkwartier, Haarlem Schalkwijk in de wijken, Boerhaavewijk, Europawijk, Meerwijk, Molenwijk, in de buurt Ter Kleef en Te Zaanen, in de wijken Bomenbuurt, Kleverpark Planetenwijk, Sinnevelt en in de buurt Haarlem Westoever Noord Buitenspaarne. Ook in de nabijgelegen kernen Heemstede, Bloemendaal en Velsen behoren tot ons werkgebied.

Al het groen in Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord Holland en telt ongeveer 155.000 inwoners. De stad ligt aan de rivier de Spaarne, deze stroomt door Haarlem naar Spaarndam. Haarlem ligt in het noordelijk gedeelte van de Randstad op een oude strandwal ten westen van de rivier de Spaarne. De westelijke wijken liggen in de laagveenvlakte. Ten noorden van Haarlem liggen de zeekleipolders. Het gebied ten westen van Haarlem bestaat uit bossen en duinen. Aan de rivier de Spaarne staat de windmolen “De Adriaan”. In de molen is een molenmuseum gevestigd en bezoekers kunnen de molen in werking zien als het weer dit toelaat.

Vergeet de natuurgebieden in Haarlem niet

In het Recreatiegebied Spaarnwoude zijn diverse plassen te vinden waar u kunt zwemmen. U kunt wandelen aan de hand van speciale themaroutes. Ook worden er wandelspeurtochten en puzzeltochten georganiseerd.

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt langs de zee, tussen Zandvoort en Ijmuiden. Zuid-Kennemerland bestaat hoofdzakelijk uit duinen. Wilt u van een mooi weids uitzicht genieten over de zee en het park, dan ligt net buiten het Nationaal Park het Kopje van Bloemendaal, een 43 meter hoge duintop met uitkijktoren.

Naast deze natuurgebieden heeft Haarlem ook enkele parken

Haarlemmerhout

De Haarlemmerhout is een stadsbos en bestaat al vanaf het begin van onze jaartelling. Rijke handelslieden in de tijd van de Gouden Eeuw bezochten het park voor de natuur en rust. Tegenwoordig is het bos in twee delen verdeeld. Het oostelijk deel is een wandelpad en het westelijk deel is een ongerept deel gebleven. Elk jaar wordt Bevrijdingspop gehouden in het park.

Reinaldapark

In de nieuwbouwwijk de Groene Linten ligt het Reinaldapark. Een wijk met een groen Hart. Een nieuw park met tal van fruitbomen en er is een monumenteneiland. Het park ligt aan de oostkant van Parkwijk.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Haarlem

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Haarlem? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Haarlem vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Haarlem graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Haarlem

Wilt u bij u in Haarlem de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Philip Konijn


5

"Binnen een dag hebben ze mijn gazon vervangen en keurig achter gelaten"

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Haarlem

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Haarlem. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Haarlem gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Haarlem

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen