Graszoden Groesbeek

Waar leggen wij de graszoden in Groesbeek?

Gras en Groen legt haar premium graszoden regelmatig in Groesbeek.  Zo komen wij in de nabije omgeving o.a. in de Drul, Breedeweg, Nijerf, Berg en Dal, Horst en natuurlijk ook in het centrum van Groesbeek. Ook bij de huizen die verder uit elkaar staan in Meerwijk, Meiberg, Hoge en Lage Langeberg en Groesbeek Noord en Zuid zou u ons kunnen aantreffen.

De omliggende steden en dorpen van de gemeente Groesbeek behoren ook tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad Groesbeek:

Bekend in de omgeving is het uitgestrekte Reichswald. Gezien de naam strekt dit gebied zich uit tot over de Duitse grens. Het is een bosrijk en heuvelachtig landschap waar dus ook de gemeente Groesbeek zich in bevindt. Reichswald kenmerkt zich vooral door het hoogste punt van 95 meter - dat is de Rupenberg. In dit natuurgebied treft u vooral loofbomen, zoals de zomereiken en beuken. Ook de fauna van dit gebied kan als interessant en bijzonder worden beschouwd.

Al het groen in Groesbeek:

Groesbeek kent veel stadsparken. Maar vooral bekend is het Groesbeekse Bos. Het is wederom onderdeel van het veel grotere Reichswald. Van dit bos zijn sommige delen afkomstig uit de zestiende eeuw. Destijds is het bos aangeplant om zorg te dragen voor de productie van hout. Dat is dan ook meteen de reden van de vele naaldbomen die je er ziet. Het bos kan worden gekenmerkt als een natuurlijk bos - dood hout laat men daar liggen - met vele planten- en dierensoorten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Groesbeek

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Groesbeek? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Groesbeek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Groesbeek graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Groesbeek

Wilt u bij u in Groesbeek de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Vleuten

Nota


4

"Het gras is letterlijk groen :)"

Graszoden leggen Vleuten
Referenties

Graszoden in Groesbeek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Groesbeek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Groesbeek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Groesbeek

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen