Graszoden Groesbeek

Waar leggen wij de graszoden in Groesbeek?

Gras en Groen legt haar premium graszoden regelmatig in Groesbeek.  Zo komen wij in de nabije omgeving o.a. in de Drul, Breedeweg, Nijerf, Berg en Dal, Horst en natuurlijk ook in het centrum van Groesbeek. Ook bij de huizen die verder uit elkaar staan in Meerwijk, Meiberg, Hoge en Lage Langeberg en Groesbeek Noord en Zuid zou u ons kunnen aantreffen.

De omliggende steden en dorpen van de gemeente Groesbeek behoren ook tot ons werkgebied.

Natuurparken rondom de stad Groesbeek:

Bekend in de omgeving is het uitgestrekte Reichswald. Gezien de naam strekt dit gebied zich uit tot over de Duitse grens. Het is een bosrijk en heuvelachtig landschap waar dus ook de gemeente Groesbeek zich in bevindt. Reichswald kenmerkt zich vooral door het hoogste punt van 95 meter - dat is de Rupenberg. In dit natuurgebied treft u vooral loofbomen, zoals de zomereiken en beuken. Ook de fauna van dit gebied kan als interessant en bijzonder worden beschouwd.

Al het groen in Groesbeek:

Groesbeek kent veel stadsparken. Maar vooral bekend is het Groesbeekse Bos. Het is wederom onderdeel van het veel grotere Reichswald. Van dit bos zijn sommige delen afkomstig uit de zestiende eeuw. Destijds is het bos aangeplant om zorg te dragen voor de productie van hout. Dat is dan ook meteen de reden van de vele naaldbomen die je er ziet. Het bos kan worden gekenmerkt als een natuurlijk bos - dood hout laat men daar liggen - met vele planten- en dierensoorten.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Groesbeek

Wilt u met graszoden in Groesbeek een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Groesbeek vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Groesbeek uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Groesbeek € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Groesbeek dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Best

Fam. Elias


5

"Per saldo een bedrijf om aan te bevelen."

Graszoden leggen Best
Referenties

Graszoden in Groesbeek

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Groesbeek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Groesbeek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Groesbeek

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen