Graszoden Groenlo

Waar leggen wij onze premium graszoden in Groenlo?

Gras en Groen is zeer actief in het leggen van graszoden, ook in de Groenlo. Wij zijn onder meer terug te vinden in de wijken Banninghof, Het blik, Papendijk, Groenlo-Zuid, Den Sliem, Brandemate en Noord-West. Onze graszoden leggen wij natuurlijk ook in de binnenstad en in het buitengebied van Groenlo.

Niet alleen in Groenlo zijn wij actief. Ook in de omringende dorpen en steden kunt u de hoveniers van Gras en Groen terugvinden.

Natuurparken rondom Groenlo:

Bekend in Groenlo en omgeving is het Korenburgerveen. Wandelroutes en excursies zijn er in de zomer aan de orde van de dag. Het hoogveengebied Korenburgerveen kan als een bijzonder natuurgebied worden beschouwd. In deze prachtige omgeving treft u er vele heiden, beekjes, bossen en houtwallen. Het is rijk aan veen, omdat het veenmos sneller ophoogt dan dat het verteert. Daardoor is het vanwege het zompige karakter van de ondergrond soms oppassen tijdens de wandelroutes.

Al het groen in Groenlo:

Voor de rust hoeft u niet per se naar het Korenburgerveen. Ook in Groenlo is het goed toeven. Natuurpark De Leemputten brengt u als toerist, inwoner of toevallige passant alles wat eigenlijk nodig is. Dit natuurgebied - waarvan 8 hectare met slechts de waterfiets is te bereiken - bedraagt ongeveer 30 hectare. Vanwege het vele water is het aanbod planten en dieren omvangrijk en bijzonder te noemen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Groenlo

Wilt u met graszoden in Groenlo een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Groenlo vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Groenlo uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Groenlo € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Groenlo dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Susteren

Silvertand


5

"Top georganiseerd bedrijf met als resultaat een mooie grasmat."

Graszoden leggen Susteren
Referenties

Graszoden in Groenlo

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Groenlo. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Groenlo gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Groenlo

  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
  • Grazoden leggen Culemborg
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen