Graszoden Groenlo

Waar leggen wij onze premium graszoden in Groenlo?

Gras en Groen is zeer actief in het leggen van graszoden, ook in de Groenlo. Wij zijn onder meer terug te vinden in de wijken Banninghof, Het blik, Papendijk, Groenlo-Zuid, Den Sliem, Brandemate en Noord-West. Onze graszoden leggen wij natuurlijk ook in de binnenstad en in het buitengebied van Groenlo.

Niet alleen in Groenlo zijn wij actief. Ook in de omringende dorpen en steden kunt u de hoveniers van Gras en Groen terugvinden.

Natuurparken rondom Groenlo:

Bekend in Groenlo en omgeving is het Korenburgerveen. Wandelroutes en excursies zijn er in de zomer aan de orde van de dag. Het hoogveengebied Korenburgerveen kan als een bijzonder natuurgebied worden beschouwd. In deze prachtige omgeving treft u er vele heiden, beekjes, bossen en houtwallen. Het is rijk aan veen, omdat het veenmos sneller ophoogt dan dat het verteert. Daardoor is het vanwege het zompige karakter van de ondergrond soms oppassen tijdens de wandelroutes.

Al het groen in Groenlo:

Voor de rust hoeft u niet per se naar het Korenburgerveen. Ook in Groenlo is het goed toeven. Natuurpark De Leemputten brengt u als toerist, inwoner of toevallige passant alles wat eigenlijk nodig is. Dit natuurgebied - waarvan 8 hectare met slechts de waterfiets is te bereiken - bedraagt ongeveer 30 hectare. Vanwege het vele water is het aanbod planten en dieren omvangrijk en bijzonder te noemen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Groenlo

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Groenlo? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Groenlo vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Groenlo graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Groenlo

Wilt u bij u in Groenlo de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breda

Joost Schier


4

"Al met al een mooi gazon aangelegd!"

Graszoden leggen Breda
Referenties

Graszoden in Groenlo

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Groenlo. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Groenlo gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Groenlo

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen