Graszoden bezorgen

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen.

De premium graszoden zijn ideaal voor het vormen van een sterk gazon voor spelende kinderen of voor de aanleg van een gazon met een hoge sierwaarde.

U kunt de graszoden laten leveren in heel Nederland en uw bestelling volgen met een Track en Trace systeem. Besteld u voor 12:00 uur, dan worden uw graszoden zelfs al de volgende dag bezorgd.

Wilt u meer weten over de bezorging en hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

Waarom graszoden laten bezorgen?

Graszoden hebben een behoorlijk gewicht. Als het heeft geregend en er veel vocht in de bodem zit wegen ze maar liefst 20 kilogram. De grasmatten zijn daardoor niet voor iedereen even makkelijk te vervoeren en bovendien legt u de zanderige rolletjes met gras waarschijnlijk niet graag in de kofferbak! Alle voordelen van graszoden bezorgen op een rij:

 • Geen zand in de kofferbak
 • Geen auto of aanhanger die overladen is
 • Vijf dagen in de week bezorgd aan huis
 • Voor 12:00 uur besteld, de volgende leverdag in huis
 • Graszoden thuisbezorgd in heel Nederland

Graszoden bezorgen bij u thuis

Gras en Groen Graszoden heeft uitsluitend Premium kwaliteit graszoden voor een speelgazon. Dit zijn graszoden die van de kweker het beste kwaliteitslabel hebben gekregen. Door een goede mix van fijne en grove grassoorten krijgt u een speelgazon met een hoge sierwaarde. Het kan dus tegen een stootje, maar heeft tegelijkertijd een erg fraaie uitstraling.
Lees op de pagina graszoden meer informatie over de Premium graszoden.

Hoe bezorgen wij de graszoden?

De door u bestelde graszoden worden samen met het gekozen type bemesting op een pallet geladen en meegegeven aan de transporteur. Deze pallet wordt op het aangegeven adres naast de vrachtwagen gelost. Deze pallet blijft bij u achter zonder dat u daar statiegeld voor hoeft te betalen.

thuis bezorgen • Gras en Groen Graszoden

Voor welke tarieven bezorgen wij de graszoden?

Graszoden zijn redelijk goedkoop. Zeker als je bedenkt dat de graszoden al een jaar lang onderhoud hebben gevraagd om zo mooi te worden. Daarnaast bespaard u op de kosten voor het graszaad en wint u ontzettend veel tijd ten opzichte van een gazon inzaaien.

Wilt u exact weten wat de prijzen zijn waarvoor de graszoden bij u thuis geleverd worden? Vul dan uw gegevens in op de pagina waar u de graszoden kunt bestellen en het winkelmandje geeft de exacte prijs, zie: graszoden bezorgen.

Hierbij alvast een indicatie van de mogelijke kosten voor de bezorging van uw graszoden:

 • Graszoden, € 2,75 per m²
 • Transport, vanaf € 60,-
 • Teelaarde, p/m³ € 100,-

Speelgazon met biologisch afbreekbare netting

De Premium Speelgazon Graszoden die bezorgd worden bevatten netten. Deze netten zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat de netten binnen ongeveer 4 jaar door uv-licht, temperatuur en vocht geheel zijn verdwenen. De netten liggen diep genoeg onder het grasoppervlakte. Zo kunt u uw gazon gewoon onderhouden en betreden.

Tijdvak levering graszoden

Heeft u te maken met een erg strakke planning of overvolle agenda? Dan kunnen wij u mogelijk nog beter van dienst zijn met de tijdvak levering. Tijdens het bestelproces kunt u zelf kiezen voor een bezorgmoment. 

TijdvakKosten
08:00 - 13:00 of 18:00 uur€ 0,-
08:00 - 10:00 uur€ 50,-
08:00 - 9:00 uur€ 90,-
12:00 - 18:00 uur€ 25,-
14:00 - 18:00 uur€ 35,-

Zorg voor een goede voorbereiding!

De graszoden die u geleverd krijgt zijn beperkt houdbaar. Zeker als het warm weer is dienen de graszoden binnen 12 uur gelegd te zijn. Dat betekend dat een goede voorbereiding noodzakelijk is. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de ondergrond geëgaliseerd is en heb ook een sproeier en tuinslang paraat zodat de graszoden direct na het leggen water kunnen krijgen.

Een uitgebreid stappenplan voor het leggen van de graszoden vindt u hier: Graszoden leggen.

Graszoden laten leggen door Gras en Groen

Heeft u een gazon groter dan 100 vierkante meter? Dan is het wellicht verstandig de werkzaamheden aan de echte professionals over te laten. Gras en Groen Graszoden kan de professionele aanleg van uw gazon verzorgen. Lees meer daarover op de pagina over graszoden laten leggen.
Voordelen van de legservice:

 • Uw gazon wordt met de grootse zorg aangelegd
 • Wij beschiken over professionele apparatuur
 • Gazons die wij verwijderen en grasafval voeren wij voor u af
 • Alle werkzaamheden worden u uit handen genomen
graszoden laten leggen • Gras en Groen Graszoden

Veelgestelde vragen

Ik heb een andere vraag
Op welke dagen worden de graszoden geleverd?

Graszoden worden vers gesneden en geleverd op dinsdag tot en met vrijdag. Bij het afrekenen van uw bestelling kiest u zelf de bezorgdag en tijd.

Wat is het minimale aantal graszoden indien ik ze laat bezorgen?

Voor het bezorgen van de graszoden dient u minimaal 30 m² te bestellen. Heeft u meer dan 650 m² nodig? Neem dan contact op voor een levering op maat.

Wat kosten de graszoden?

De graszoden kosten € 2,75 per stuk en deze zijn exact één vierkante meter groot. Hier komen nog bezorgkosten bij, deze zijn afhankelijk van uw adres. Op de pagina graszoden bezorgen kunt u vrijblijvend uw prijs berekenen.

Hoe snel kunnen de graszoden bezorgd worden?

Bij het plaatsen van uw bestelling voor het laten bezorgen van de graszoden kunt u zelf de bezorgdatum en tijd selecteren. U dient er rekening mee te houden dat wij altijd minimaal één werkdag nodig hebben om deze in orde te maken.

Wat is er nodig om te kunnen bezorgen op locatie?

De chauffeur zal de graszoden zo dicht mogelijk bij uw toekomstige gazon lossen. U dient er rekening mee te houden dat de ondergrond verhard dient te zijn. De graszoden worden bezorgd met een vrachtwagen van 18 meter lang. De toegangsweg zal dus verhard en vrij van obstakels moeten zijn.

Heb ik mest nodig bij de graszoden?

Om de graszoden snel te laten wortelen adviseren wij u om te kiezen voor de startbemesting. Deze bemesting zal bijdragen aan een snelle en diepe worteling van de graszoden. Twee weken na de aanleg dient u het gazon te bemesten om dit een optimale start te geven. Daarvoor adviseren wij u de 100% organische gazonmest.