Oud gazon verwijderen

Wilt u weer een gazon hebben om trots op te zijn? Dan is het wellicht tijd om het gazon te laten vervangen. Onkruid en mos kunnen in de loop der jaren uw gazon dusdanig hebben aangetast, dat het beter is weer opnieuw te beginnen. Onkruid en mos bestrijden, verticuteren en doorzaaien zijn mogelijkheden om een oud gazon te herstellen, maar dit is niet altijd de beste optie. Een gazon kan na een aantal jaar op zijn. Gras en Groen Graszoden kan uw gazon in één dag vervangen.

Onkruid verdelgen voordat wij een oud gazon verwijderen

Om het gazon een onkruidvrije start te geven, is het raadzaam onkruid eerst te verdelgen. Hoewel wij met het verwijderen van het gazon ook het onkruid meenemen, bestaat altijd de kans dat in de grond aanwezige wortels opnieuw gaan uitlopen. Vooral paardenbloemen zijn met hun lange penwortels zeer vervelend. Indien u het onkruid eerst wilt verdelgen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u hierin adviseren.

Prijzen voor het vervangen van een gazon

Onderstaand vindt u de prijzen voor het vervangen van uw oude gazon. Het afvoeren van het oude gazon is, evenals het frezen, bij de prijs inbegrepen.

  

< 25 m²     Worden geen gazons verwijderd
25 m² - 50 m² € 4,00 per m²
51 m² - 100 m² € 3,50 per m²
101 m² - 200 m² € 3,00 per m²
201 m² - 400 m² € 2,75 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag


Gazon, verwijderen, oud, prijzen
Gazon, verwijderen, oud, prijzen
Gazon, verwijderen, oud, prijzen
Gazon, verwijderen, oud, prijzen
Gazon, verwijderen, oud, prijzen

Onze werkwijze van oud gazon verwijderen

Voor het verwijderen van uw oude gazon maken wij gebruik van een graszodensnijder. Deze machine snijdt het oude gazon af. Hierbij worden ook grotendeels de wortels van het gras en onkruid verwijderd. Het oude gazon wordt door ons afgevoerd, dit is bij de prijs inbegrepen. Nadat het oude gras is verwijderd, wordt indien nodig de bodem door ons gefreesd. Hierdoor wordt deze opnieuw luchtig en bewerkbaar gemaakt. Na deze stappen volgen wij weer het normale proces van het leggen van graszoden.

  1. Bij voorkeur het oude gazon verdelger voor het doden van onkruid
  2. Na 14 dagen machinaal met een graszodensnijder het bestaande gazon lossnijden van de ondergrond
  3. Handmatig randen vrijsteken
  4. Het losgesneden gazon oprieken in een kruiwagen
  5. Het gras verwijderen uit de tuin en afvoeren
  6. Verse premium graszoden leggen in uw tuin

 

Graszoden laten leggen door Gras en Groen Graszoden

In onderstaande tabel vindt u de prijzen voor het laten leggen van graszoden door Gras en Groen Graszoden. Voor deze prijzen krijgt u alle voordelen van de professionele aanleg van het gazon inclusief het bemesten van de ondergrond.

< 25 m²     Wordt niet gelegd
25 m² - 50 m² € 7,50 per m²
51 m² - 100 m² € 6,50 per m²
101 m² - 200 m² € 6,00 per m²
201 m² - 400 m² € 4,75 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag


Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Oss

Sander Broekmans


5

"Dat had ik veel eerder moeten doen!"

Graszoden leggen Oss
Referenties
Nieuwsberichten
Maak uw gazon klaar voor weer zo'n hete zomer

Het is een beeld dat mij voorlopig nog zal bijblijven. De gele en kale gazons en dan vooral al die grote gazons in de Belgische voortuinen. Wat kunt u doen om herhaling te voorkomen?

Maak uw gazon klaar voor weer zo'n hete zomer
Nieuwsberichten

Nieuwsgierig geworden naar onze graszoden?

Gras en Groen Graszoden kan snel en op korte termijn graszoden bij u komen leggen. Wij leggen op vakkundige wijze premium graszoden tegen een scherpe prijs. Wanneer u nu nog een offerteaanvraag doet, ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte. Indien u akkoord geeft, nemen wij contact met u op om de werkzaamheden binnen 14 dagen bij u in te plannen.

Werkgebied graszoden leggen

klanttevredenheid

Gras en Groen scoort in e-komi een 9,2

laten leggen

Binnen 21 dagen graszoden leggen

garantie

3 maanden garantie op graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium graszoden laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf graszoden leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u natuurlijk kopen in Den Bosch.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u de graszoden zelf leggen? Dan kunt u deze graszoden ook afhalen in Den Bosch bij Gras en Groen. Voor slechts € 2,- per m² kunt u verse premium grasmatten afhalen.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen