Grondwerken bij gazonaanleg

Wat bepaald nou de sierwaarde van het gazon? Is het de kleur van het gras, de dichtheid van de grassprieten of hoe vlak of juist hoe glooiend het is aangelegd? Waarschijnlijk is het een combinatie van factoren die ervoor zorgen dat u trots bent op uw grasmat. Met het gazononderhoud draagt u daar ook zeker uw eigen steentje aan bij.

Veel factoren die van invloed zijn op de sierwaarde van het gazon zijn afhankelijk van goed en deugdelijk grondwerk. De ideale bodem van het gazon wordt hierbij gevormd. Gras en Groen Graszoden is als specialist op het gebied van gazonaanleg de partij die u volledig ontzorgd. Vanaf het uitvoeren van een bodemonderzoek, de eerste schep in de grond tot een uitgebreid advies voor het onderhoud.

Waarom grondwerken laten uitvoeren?

Gras en Groen kan u zoals gezegd volledig ontzorgen. Dagelijks leggen wij nieuwe gazons aan en weten dan ook als geen ander welke eisen u en het gras stellen. Een vlakke, vruchtbare en waterdoorlatende ondergrond is gegarandeerd. Een investering waar u jarenlang plezier van heeft!

Alle werkzaamheden door één bedrijf laten uitvoeren heeft een aantal voordelen. Vooral op het gebied van communicatie. Wij maken duidelijke afspraken met u en voorkomen dat verschillende aannemers naar elkaar gaan wijzen terwijl u met een probleem zit.

Welke grondwerkzaamheden voeren wij uit?

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden hebben wij de beschikking over vakkundige medewerkers en een uitgebreid machinepark. Bovendien hebben wij een groot netwerk van leveranciers van diverse grondsoorten. Zo kunnen wij ook de kwaliteit van de producten die aangevoerd worden waarborgen.

Als specialist op het gebied van gazonaanleg weten wij als geen ander welke eisen het gras stelt aan de ondergrond. En kunnen wij bovendien de eisen die u als eindgebruiker stelt. Alle grondwerkzaamheden die van invloed zijn op de kwaliteit van de bodem en de egalisatie van het gazon kunnen wij voor u verzorgen.

Gras en Groen kan de volgende grondwerken voor u uitvoeren:

  • Ophogen van de tuin
  • Aanvoeren en verwerken van diverse grondsoorten
  • Egaliseren ondergrond
  • Verhelpen structuur problemen
  • Verhogen van het organische stofgehalte
  • Aanleggen van horizontale drainage

Afstemming gazonaanleg en uitvoering grondwerk

Heeft u zelf een grondwerker gecontacteerd, maar wilt u het gazon wel door Gras en Groen laten aanleggen? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij komen dan wel graag vooraf in contact met de aannemer. Zodat wij de wensen kenbaar kunnen maken omtrent de voorbereiding. Een bezoek aan uw tuin is daarbij zeker mogelijk.

Grondwerken in combinatie met gazonaanleg

Gras en Groen voert uitsluitend grondwerk uit in combinatie met andere werkzaamheden van het bedrijf. Het leggen van graszoden is seizoenswerk. Wij hebben alle mankracht gedurende die periode nodig om te zorgen voor tevreden gezichten bij onze klanten.

Wilt u grondwerken laten uitvoeren?

Heeft u een gazon dat aangelegd moet worden en zijn daarbij grondwerken uit te voeren? Dan maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan uw tuin. Grondwerkzaamheden zijn namelijk altijd maatwerk.

Tijdens het vrijblijvende bezoek nemen wij de tijd om uw wensen door te nemen en de grondwerken goed in kaart te brengen. Daarbij kijken wij ook naar de gesteldheid van de bodem. Dankzij dit bezoek zijn wij in staat een passende offerte aan te bieden zonder verrassingen achteraf.

uitvoering grondwerken • Gras en Groen Graszoden