Graszoden laten leggen

Ontbreekt het uw tuin aan een mooi gazon, maar heeft u geen zin of tijd om zelf nieuwe graszoden te leggen? Kies dan voor graszoden laten leggen. Deze dienstverlening ontzorgt u volledig en geeft u bovendien de garantie op een perfect eindresultaat.

Waarom graszoden laten leggen?

Prijzen graszoden laten leggen

Wanneer u graszoden wilt laten leggen zal een belangrijke vraag zijn welke kosten dit met zich mee brengt. In onderstaande tabel vindt u de prijzen voor het laten leggen van graszoden door Gras en Groen. Aan de hand van het oppervlak van uw gazon en de kosten per vierkante meter kunt u direct een inschatting maken. Voor deze prijs krijgt u alle voordelen van de professionele aanleg van het gazon inclusief het bemesten van de ondergrond. Vraag snel vrijblijvende offerte aan en ontvang het scherpste bod.

< 100 m²     Graszoden afhalen/ bezorgen
101 m² - 200 m² € 7,50 per m²
201 m² - 400 m² € 6,50 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag

Prijzen verwijderen oud gazon

Wilt u graszoden laten leggen en heeft u een oud gazon om te verwijderen? Gras en Groen Graszoden kan uw bestaande gazon met mos en onkruid verwijderen en voert dit ook voor u af. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor onderstaande tarieven. Bij deze prijs zit ook het frezen van de ondergrond inbegrepen.

< 100 m²     -
101 m² - 200 m² € 4,50 per m²
201 m² - 400 m² € 4,- per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag


gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

De werkwijze van Gras en Groen Graszoden

Wanneer wij bij u thuis arriveren, bespreken onze medewerkers eventuele bijzonderheden. Daarna trekken ze direct van start volgens onze vaste werkwijze. Onderstaande stappen gelden alleen wanneer er een oud gazon wordt verwijderd.

Bestaand gazon verwijderen

 1. Het los snijden van het oude gazon
 2. Afvoeren van de oude grasmat
 3. Schoonmaken van de ondergrond

Graszoden leggen

 1. Frezen van de ondergrond
 2. Grof op hoogte harken van de grond
 3. Verwijderen van stenen, wortels en andere grove materialen
 4. Verdichten van de ondergrond
 5. Waterpas maken van de ondergrond
 6. Walsen en bemesten van de ondergrond
 7. Graszoden leggen, insnijden en afwalsen

Dankzij bovenstaande handelingen bouwen de medewerkers van Gras en Groen het gazon in verschillende fases weer op. Voor een succesvolle aanleg van het gazon is een goed beluchte bodem van groot belang. De graszoden kunnen daardoor stevig en diep wortelen in de grond. Om die reden wordt allereerst de structuur van de bodem verbeterd, waarna deze opnieuw op hoogte en egaal wordt gemaakt. 

Nadat de ondergrond is voorbereid, bemesten onze medewerkers de bodem en worden de graszoden uitgerold. In een rap tempo ziet u resultaat en de vormen van het gazon ontstaan. Nadat het gehele gazon is bedekt met graszoden, gebruiken wij een gazonwals om het geheel stevig aan te drukken. Dit helpt de graszoden snel te wortelen en zorgt ervoor dat het gazon mooi vlak komt te liggen. Na het walsen mag het gazon twee weken niet betreden worden. Wilt u de sproeier verplaatsen? Loop dan niet over het gazon als dit nat is of gebruik planken om de druk te verdelen.

Video werkwijze

Bent u benieuwd hoe de medewerkers van Gras en Groen uw graszoden leggen? In onderstaande video ziet u stap voor stap hoe het oude gazon wordt verwijderd en hoe vervolgens verse graszoden worden gelegd. U krijgt daarbij een perfect beeld van de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Hilversum

Wilma Helsink


5

"Het grasveld ziet er nu door de mannen van Gras en Groen perfect uit."

Graszoden leggen Hilversum
Referenties
Nieuwsberichten
Wat kunt u doen tegen mollen?

Waarom duiken juist in de winter mollen op in uw tuin en wat kunt u er tegen doen? Lees snel verder!

Wat kunt u doen tegen mollen?
Nieuwsberichten

Werkzaamheden na het leggen van de graszoden

 1. Opruimen van de werkplek
 2. Opleveren van het gazon samen met de klant
 3. Uitleg onderhoudsinstructies
 4. Aanzetten van de sproeiers

Zodra alle graszoden zijn gelegd, ruimen onze medewerkers uw tuin keurig netjes weer op. Behalve dat u (weer) een perfect gazon heeft, ziet u niet meer dat wij er werkzaam zijn geweest. Kleine uitzondering hierop vormt regenachtig weer. Helaas is het dan vaak onmogelijk al het zand weer bij elkaar te vegen. Gelukkig helpt de regen dan een handje met sproeien en wegspoelen van zand op uw bestrating.

Wilt u graszoden laten leggen door Gras en Groen?

Wilt u naar aanleiding van het lezen van bovenstaande informatie de graszoden laten leggen door Gras en Groen? Meet dan uw gazon op en vul uw gegevens in op het offerteformulier. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende offerte. Heeft u vragen? Dan kunt u zich tijdens openingstijden altijd richten tot de klantenservice. Onze medewerkers hebben praktijkervaring en kunnen u perfect adviseren over het laten leggen van graszoden. 

Voordelen Gras en Groen Graszoden


klanttevredenheid

Gras en Groen scoort in e-komi een 9,2

laten leggen

Binnen 21 dagen graszoden leggen

garantie

3 maanden garantie op graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium graszoden laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf graszoden leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u natuurlijk kopen in Den Bosch.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u de graszoden zelf leggen? Dan kunt u deze graszoden ook afhalen in Den Bosch bij Gras en Groen. Voor slechts € 2,- per m² kunt u verse premium grasmatten afhalen.

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen