Graszoden laten leggen

Ontbreekt het uw tuin aan een mooi gazon, maar hebt u geen zin of tijd om zelf nieuwe graszoden te leggen? Kies dan voor graszoden laten leggen. Deze dienstverlening ontzorgt u volledig en geeft u tevens de garantie op een perfect eindresultaat.

Waarom graszoden laten leggen?

Prijzen graszoden laten leggen

Wanneer u graszoden wilt laten leggen zal een belangrijke vraag zijn wat de kosten zijn die dit met zich mee brengt. In onderstaande tabel vindt u de prijzen voor het laten leggen van graszoden door Gras en Groen. Aan de hand van het oppervlak van uw gazon en de kosten per vierkante meter kunt u direct een inschatting maken. Voor deze prijs krijgt u alle voordelen van de professionele aanleg van het gazon inclusief het bemesten van de ondergrond. Vraag snel vrijblijvende offerte aan en ontvang het scherpste bod.

< 25 m²     € 200,-
25 m² - 50 m² € 7,50 per m²
51 m² - 100 m² € 6,50 per m²
101 m² - 200 m² € 6,00 per m²
201 m² - 400 m² € 5,50 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag

Prijzen verwijderen oud gazon

Wilt u graszoden laten leggen en heeft u een oud gazon om te verwijderen? Gras en Groen Graszoden kan uw bestaande gazon met mos en onkruid verwijderen en voert dit ook voor u af. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor onderstaande tarieven. Bij deze prijs zit ook het frezen van de ondergrond inbegrepen.

< 25 m²     € 100,-
25 m² - 50 m² € 4,00 per m²
51 m² - 100 m² € 3,50 per m²
101 m² - 200 m² € 3,00 per m²
201 m² - 400 m² € 2,75 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag

 gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

De werkwijze van Gras en Groen Graszoden

Wanneer wij bij u thuis arriveren starten onze medewerkers nadat eventuele bijzonderheden met u zijn besproken direct met de vaste werkwijze. Onderstaande stappen gelden alleen wanneer er een oud gazon wordt verwijderd.

Bestaand gazon verwijderen

 1. Het los snijden van het oude gazon
 2. Afvoeren van de oude grasmat
 3. Schoonmaken van de ondergrond

Graszoden leggen

 1. Frezen van de ondergrond
 2. Grof op hoogte harken van de grond
 3. Verwijderen van stenen, wortels en andere grove materialen
 4. Verdichten van de ondergrond
 5. Waterpas maken van de ondergrond
 6. Walsen en bemesten van de ondergrond
 7. Graszoden leggen, insnijden en afwalsen

Dankzij bovenstaande handelingen bouwen de medewerkers van Gras en Groen het gazon in verschillende fases weer op. Voor een succesvolle aanleg van het gazon is een goed beluchtte bodem van groot belang. De graszoden kunnen daardoor stevig en diep wortelen in de grond. Om die reden wordt allereerst wordt de structuur van de bodem verbeterd waarna deze opnieuw op hoogte en egaal wordt gemaakt. 

Nadat de ondergrond is voorbereid bemesten onze medewerkers de bodem worden de graszoden uitgerold. In een rap tempo ziet u resultaat en de vormen van het gazon ontstaan. Nadat het gehele gazon is bedekt met graszoden gebruiken wij een gazonwals om het geheel stevig aan te drukken. Dit helpt de graszoden snel te wortelen en zorgt ervoor dat het gazon mooi vlak komt te liggen. Na het walsen mag het gazon twee weken niet betreden worden. Wilt u de sproeier verplaatsen? Loop dan niet over het gazon als dit nat is of gebruik planken om de druk te verdelen.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Amsterdam

Marcel van Dongen


5

"De service en het contact van Gras en Groen verdient van ons een dikke tien!"

Graszoden leggen Amsterdam
Referenties
Nieuwsberichten
Gazononderhoud januari

Gazononderhoud in januari, zijn er wel taken die u nu moet uitvoeren? Naar alle waarschijnlijkheid niet. Toch zijn er een aantal zaken waar u op moet letten.

Gazononderhoud januari
Nieuwsberichten

Werkzaamheden na het leggen van de graszoden

 1. Opruimen van de werkplek
 2. Opleveren van het gazon samen met de klant
 3. Uitleg onderhoudsinstructies
 4. Aanzetten van de sproeiers

Zodra alle graszoden zijn gelegd ruimen onze medewerkers uw tuin keurig netjes weer op. Behalve dat u (weer) een perfect gazon heeft ziet u niet meer dat wij werkzaam zijn geweest. Kleine uitzondering hierop vormt regenachtig weer. Helaas is het dan vaak onmogelijk al het zand weer bij elkaar te vegen. Gelukkig helpt de regen dan een handje met sproeien en wegspoelen van zand op uw bestrating.

Wilt u graszoden laten leggen door Gras en Groen?

Wilt u naar aanleiding van het lezen van bovenstaande informatie de graszoden laten leggen door Gras en Groen? Meet dan uw gazon op en vul uw gegevens in op het offerte formulier. U ontvangt vervolgens binnen 24 uur een passende offerte. Hebt u vragen dan kunt u zich tijdens openingstijden altijd richten tot de klantenservice. Onze medewerkers hebben praktijkervaring en kunnen u dan ook perfect adviseren over het laten leggen van graszoden. 

Voordelen Gras en Groen Graszoden


klanttevredenheid

Klanten waarderen Gras en Groen met een 9,2

laten leggen

Binnen 14 dagen graszoden leggen

garantie

3 maanden garantie op graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u de premium graszoden laten leggen? Gras en Groen komt de graszoden vakkundig leggen. Vanaf slechts € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Heeft uw gazon last van mos, onkruid of kale plekken? Gras en Groen Graszoden verwijderd uw gazon, voert dit af én legt graszoden vanaf € 8,25 p/m². Bekijk hier alle tarieven van Gras en Groen.

Lees meer
Gras en Groen

Wij leveren en leggen uitsluitend premium graszoden. Dit zijn graszoden met het beste kwaliteitslabel afgegeven door de graszodenkwekerij die zelfs velden levert op Champions League niveau!

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen