Graszoden bezorgen

Wilt u zelf graszoden gaan leggen, maar heeft u geen mogelijkheid om de graszoden af te halen? Dat is geen probleem! Dankzij de graszoden bezorgservice krijgt u de graszoden bij u thuis geleverd. Gras en Groen levert verse premium graszoden tegen scherpe prijzen. De graszoden zijn ideaal voor het vormen van een sterk gazon voor spelende kinderen of voor de aanleg van een gazon met een hoge sierwaarde. Wilt u meer weten over de bezorging en hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

Waarom graszoden laten bezorgen?

Graszoden hebben een behoorlijk gewicht. Als het heeft geregend en er veel vocht in de bodem zit wegen ze maar liefst 20 kilogram. De grasmatten zijn daardoor niet voor iedereen even makkelijk te vervoeren en bovendien legt u de zanderige rolletjes met gras waarschijnlijk niet graag in de kofferbak! Alle voordelen van graszoden bezorgen op een rij:Graszoden, bezorgen, afhalen, thuisbezorgd
Graszoden, bezorgen, afhalen, thuisbezorgd
Graszoden, bezorgen, afhalen, thuisbezorgd
Graszoden, bezorgen, afhalen, thuisbezorgd
Graszoden, bezorgen, afhalen, thuisbezorgd

Graszoden bezorgen bij u thuis

Gras en Groen Graszoden heeft uitsluitend Premium kwaliteit graszoden voor een speelgazon. Dit zijn graszoden die van de kweker het beste kwaliteitslabel hebben gekregen. Door een goede mix van fijne en grove grassoorten krijgt u een speelgazon met een hoge sierwaarde. Het kan dus tegen een stootje, maar heeft tegelijkertijd een erg fraaie uitstraling.

Lees op de pagina graszoden meer informatie over de Premium graszoden.

Hoe bezorgen wij de graszoden?

De door u bestelde graszoden worden samen met het gekozen type bemesting op een pallet geladen en meegegeven aan de transporteur. Deze pallet wordt op het aangegeven adres naast de vrachtwagen gelost. Deze pallet blijft bij u achter zonder dat u daar statiegeld voor hoeft te betalen.

Voor welke tarieven bezorgen wij de graszoden?

Graszoden zijn redelijk goedkoop. Zeker als je bedenkt dat de graszoden al een jaar lang onderhoud hebben gevraagd om zo mooi te worden. Daarnaast bespaard u op de kosten voor het graszaad en wint u ontzettend veel tijd ten opzichte van een gazon inzaaien.

Wilt u exact weten wat de prijzen zijn waarvoor de graszoden bij u thuis geleverd worden? Vul dan uw gegevens in op de pagina waar u de graszoden kunt bestellen en het winkelmandje geeft de exacte prijs, zie: graszoden bezorgen.

Hierbij alvast een indicatie van de mogelijke kosten voor de bezorging van uw graszoden:

Tijdvak levering graszoden

Heeft u te maken met een erg strakke planning of overvolle agenda? Dan kunnen wij u mogelijk nog beter van dienst zijn met de tijdvlak levering. Tijdens het bestelproces kunt u zelf kiezen voor een bezorgmoment. Zo weet u zeker dat u thuis bent of in de ochtend direct aan de slag kunt met de aanleg van het gazon. Logischerwijze zijn hier wel extra kosten aan verbonden.

Zorg voor een goede voorbereiding!

De graszoden die u geleverd krijgt zijn beperkt houdbaar. Zeker als het warm weer is dienen de graszoden binnen 12 uur gelegd te zijn. Dat betekend dat een goede voorbereiding noodzakelijk is. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de ondergrond geëgaliseerd is en heb ook een sproeier en tuinslang paraat zodat de graszoden direct na het leggen water kunnen krijgen.

Een uitgebreid stappenplan voor het leggen van de graszoden vindt u hier: Graszoden leggen.

Bestel hier de graszoden om te laten bezorgen

Wilt u de graszoden bij u thuis laten bezorgen? U kunt via deze link direct uw bestelling plaatsen en de gewenste leverdatum selecteren. De betaling verloopt via Mollie waardoor u zeker bent van een veilige betaalmethode.

Plaats hier uw bestelling voor het laten bezorgen van uw graszoden: Graszoden bezorgen.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties


""

Referenties
Nieuwsberichten
UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

UPDATE: Maatregelen in verband met Coronavirus
Nieuwsberichten

Graszoden leggen laten uitvoeren door Gras en Groen

Heeft u een gazon groter dan 100 vierkante meter? Dan is het wellicht verstandig de werkzaamheden aan de echte professionals over te laten. Gras en Groen Graszoden kan de professionele aanleg van uw gazon verzorgen. Lees meer daarover op de pagina over graszoden laten leggen.

Wanneer u de werkzaamheden door de experts van Gras en Groen laat uitvoeren, heeft u de volgende voordelen:

Wij bezorgen graszoden onder andere in de volgende woonplaatsen:


Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen