Graszoden Gouda

Waar leggen wij de graszoden in Gouda


Wij als bedrijf zijn zeer actief in het leggen van graszoden in de gemeente Gouda. Wij leggen onze grasmatten o.a. in de wijken Binnenstad, De Korte Akkeren, Bloemendaal, Plaswijck, Noord, Kort Haarlem, Goverwelle, Stolwijkersluis, Oostpolder in Schieland.

Daarnaast leggen wij onze grasmatten ook in de gemeentes rondom Gouda. Zo zijn wij zeer actief in o.a. Moordrecht, Waddinxveen, Driebruggen, Haastrecht, Boskoop en Bodegraven.

Al het groen in Gouda

De gemeente Gouda is gelegen in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 71.000 inwoners. Rondom liggen weinig grote natuurgebieden. Wel liggen er een stuk van Gouda de Reeuwijkse Plassen. Dit is een zeer groot watergebied waar veel watersporters gebruik van maken. Zo zijn er vele kanoërs, zeilers, vissers, en windsurfers. In Gouda liggen wel enkele stadsparken genaamd Heemtuin Goudse Hout en het Van Bergen IJzendoornpark.

Heemtuin Goudse Hout is een recreatiegebied van ongeveer 3.5 hectare groot. Het gebied kent verschillend landschapsoorten en vele flora en fauna. Het is een zeer mooi gebied om heerlijk rond te wandelen en tot rust te komen.

Het Van Bergen IJzendoornpark is een stadspark gelegen in Gouda. Wanneer men even wil ontvluchten van de drukke stad dan is dit de ideale plek. Er staan vele bankjes waar men even kan gaan zitten om vervolgens te genieten van de groene omgeving.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Gouda niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met het aanleggen van tuinen en graszoden in de nieuwbouwwijken van Gouda. Zo leggen wij onze grasmatten o.a. in de wijken Koningshof, De Pelikaan, Gouwe Akkeren, Van Baerlehoek, SmitseHout en Het Buro. Deze wijken zijn ingericht op moderniteit en groen. Wij zijn als bedrijf zeer gedreven om uw tuin naar uw wensen aan te leggen en ook het wijkbeeld in uw tuin verwerken.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de uitlaatgassen van de drukke stad dan kan men altijd één van de stadsparken in en rondom het centrum van Gouda bezoeken. In deze stadsparken zijn voldoende banken aanwezig waar men even lekker kan gaan zitten en vervolgens kan genieten van de groene omgeving.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Gouda

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Gouda? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Gouda vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Gouda graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Gouda

Wilt u bij u in Gouda de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Lelystad

Peter Koops


5

"Onze buren kunnen allemaal in onze tuin kijken en zijn daarom ook erg blij dat we dit hebben laten doen."

Graszoden leggen Lelystad
Referenties

Graszoden in Gouda

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Gouda. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Gouda gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Gouda

 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
 • Graszoden Doorn
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen