Graszoden Gorinchem

Waar leggen wij graszoden in Gorinchem

Wij leggen vaan graszoden in de kern van Gorinchem, Wijdschild, Lingewijk, Haarwijk, Stalkaarsen, Gildenwijk, Schelluinsestraat, Avelingen Oost, Avelingen West, Molenvliet Dalem, Laag Dalem1, Laagdalum, Laag Dalem Oost, Laag Dalem Zuid en de nieuwbouwwijken Lingewijk en Lingewijk-Noord. Ook de nabijgelegen kernen Giessenlanden, Lingewaal, Zaltbommel, Woudrichem en Werkendam behoren tot ons werkgebied.

Al het groen in Gorinchem

Gorinchem ligt aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede. In het centrum van Gorinchem ligt een vestingstad. De Dalempoort is de enig overgebleven stadspoort van de vestingstad. Onder de poort door loopt een voetpad, richting de rivier de Merwede. Als je dit pad volgt, krijg je een goede zicht op de stadswallen gebouwde korenmolen De Hoop.

Vergeet de natuurgebieden in Gorinchem niet

Natuurgebied de Avelingen vindt je wilgenvloedbossen, grienden en rietlanden. Avelingen is door de invloed van het getij een bijzonder gebied wat betreft flora en fauna. Avelingen ligt langs de Merwede in een prachtig beschermd gebied. Het Wilgenbos is een geliefd bos voor jong en oud.

Munikkenland ligt ten oosten van Slot Loevestein en bevindt zich in het natuurgebied Loevesteyn. Rond de vesting kunt u heerlijk wandelen en ziet u het kasteel van beide kanten. Kuddes zoals de Rode Geuzen en Konikpaarden geven een fraaie blik.

Naast deze natuurgebieden is er in Gorinchem zelf ook een park

Het Gijsbrecht van Andelpark in Gorinchem

Het Gijsbrecht van Andelpark is een klein parkje, waar elk jaar de vrijmarkt gehouden wordt. Ook ligt het natuurcentrum in het stadspark, waar met regelmaat allerlei activiteiten worden georganiseerd. U kunt met de kinderen de Kinderboerderij bezoeken. Midden in de weide is een knuffelplein, waar de kinderen tussen de geiten en varkens kunnen lopen.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Gorinchem

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Gorinchem? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Gorinchem vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Gorinchem graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Gorinchem

Wilt u bij u in Gorinchem de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Nijmegen

Marion van de Hoeve


5

"Met 1 telefoontje werden al onze vragen beantwoord"

Graszoden leggen Nijmegen
Referenties

Graszoden in Gorinchem

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Gorinchem. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Gorinchem gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Gorinchem

  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
  • Graszoden Gorinchem
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen