Graszoden Goirle

Waar leggen wij de graszoden in Goirle

Wij als bedrijf zijn zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in de gemeente Goirle. Wij leggen onze graszoden o.a. in de wijken Grobbendonck, De groote Akkers, De Hoge Wal, Abcoven, Wildackers, ´t Ven, De Boschkens, De Hellen, De Nieuwe Erven, Hoogeind, Sportpark Van den Wildenberg, Bedrijventerrein Tijvoort, Verspreide huizen Goirle, Riel, Bedrijventerrein Riel, Sportpark de Krim, verspreide huizen Riel en natuurlijk leggen wij onze grasmatten ook in het hartje centrum van Goirle.

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief met de aanleg van tuinen en graszoden in de gemeentes en wijken rondom Goirle. Ons werkgebied reikt o.a. tot Gilze, Reeshof, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Riel, Molenschot en Alphen.

Al het groen in Goirle

De gemeente Goirle is gelegen in de provincie Noord-Brabant en telt ongeveer 23.000 inwoners. De gemeente kent veel groen in de omgeving. Enkele bekende natuurgebieden zijn de Bossen Nieuwkerk, Bankven, De Regte Heide, Riels Laag en wandelgebied ´de Vosreyt`.

De Bossen Nieuwkerk is een natuurgebied van ongeveer 125 hectare groot. Het gebied kent een zeer mooi landschap dat wordt beheerd door het Brabants Landschap.

Het Bankven is een bosgebied bij Breehees wat is ontstaan door turfwinning. Het gebied kent een wandelroute van ongeveer 10 km wat zeer de moeite waard is om te bewandelen.

De Regte Heide is brede dekzandrug. Het gebied heeft een grootte van ongeveer 250 hectare en bestaat uit een afwisseling van natte en droge heide. Het is een zeer mooi gebied om in rond te wandelen.

Het Riels Laag en wandelgebied ´de Vosreyt` zijn zeer mooie natuurgebieden/landschappen waar men heerlijke wandelingen of fietstochten kan maken.

Vergeet de nieuwbouwwijken in Goirle niet

Als bedrijf zijn wij ook zeer actief in de nieuwbouwwijken van Goirle. Zo zijn wij zeer actief met de aanleg van tuinen en grasmatten in o.a. de wijken Surfplas en Heisteeg. Deze wijken zijn zeer modern en groen aangelegd. Wij als bedrijf zijn zeer goed in staat deze lijn van groen en moderniteit door te trekken naar uw voor en achtertuin. Daarnaast luisteren wij zeer goed naar uw wensen en verwerken deze wensen natuurlijk in het tuinontwerp.

Naast de natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Wanneer men even wil ontsnappen aan de drukte en de uitlaatgassen van de stad kan men natuurlijk één van de natuurgebieden gaan bezoeken gelegen in de omgeving van Goirle. Mocht men hier niet de tijd voor hebben dan bieden de stadsparkjes van Goirle een goede uitweg. In deze parkjes kan men even lekker tot rust komen en genieten van de natuur.gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Goirle

Heeft u een gazon dat aan vervanging toe is of wilt u een nieuw gazon aanleggen in Goirle? Dankzij graszoden leggen heeft u razendsnel een prachtig nieuw gazon. Het leggen van graszoden heeft u een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van het inzaaien van een gazon:

Graszoden leggen in Goirle vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Goirle graag uitvoeren. Onze medewerkers volgen daarbij een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor hen een dagelijkse bezigheid.

Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de aanleg van het gazon bij u uitvoeren. Wij bemesten de bodem, egaliseren de ondergrond van het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt daarbij bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit voor een meerprijs voor u verwijderen en afvoeren. Voor deze en alle andere prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerteformulier kunt u vervolgens de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Voordelen graszoden laten leggen Goirle

Wilt u bij u in Goirle de graszoden laten leggen? De legservice van Gras en Groen Graszoden heeft u heel wat voordelen te bieden:Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Breukelen

Bart vankeirsbilck


5

"Vlotte service, goede uitleg."

Graszoden leggen Breukelen
Referenties

Graszoden in Goirle

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Goirle. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Goirle gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Goirle

    Contactinformatie
    Vertel het verder
    Vrijblijvend een offerte aanvragen