Graszoden Goes

Waar wij vaak graszoden leggen in Goes

In Goes wordt door ons team regelmatig aangedaan om gazons te vervangen door nieuwe graszoden. Ook in de omringende dorpen zoals Yrseke, ´s Gravenpolder, Heinekenszand, Kapelle, Middelburg, Terneuzen en Borsele leggen wij bij onze klanten nieuwe graszoden.

Goes ligt, centraal gelegen in de provincie Zeeland, op het schiereiland Zuid-Beveland. De stad telt ongeveer 27.000 inwoners en totaal bestaat de gemeente uit ongeveer 37.000 inwoners. Goes heeft 5 stadsdelen: Centrum, Noord, Oost, West en Zuid. De buurschappen Blauwewijk, De Groe, Goese Sas, Monnikandijk, Noordeinde, Planketent, Roodewijk, Sluis de Piet, Tervaten, Waanskinderen en Wissekerke behoren tot de gemeente van Goes. Tot de woonkernen van Goes behoren Goes, Kloetinghe, Wolphaartsdijk, ’s-Heer Hendrikskinderen, ‘s-Heer Arendskerke, Wilhelminadorp, Kattendijke, Oud-Sabbinge en Eindeweg.

Goes ligt aan de A58, de N254, de N256, de N289 en aan de spoorlijn Zeeuwse lijn. De spoorlijn loopt van Vlissingen, via Middelburg, Goes en Bergen op Zoom naar Rossendaal.

Wetenswaardigheden over Goes

Goes is ontstaan in de 10e eeuw aan de nederzetting Korte Gos. De Korte Gos was een kreek op Zuid-Beveland en bij het water  werden er door de dorpelingen huizen gebouwd. Later werd er een gracht rond het grondgebied gebouwd met poorten, bruggen en een stadsmuur. Ze leefden voornamelijk van de zoutproductie en lakennijverheid. Zo kent Goes een economische welvaart en groeit uit tot een stad. De agrarische sector, de industrie en de rol van dienstencentrum is de belangrijkste bron van inkomsten.

Goes heeft veel historische panden. Het telt 220 monumenten. Het stadhuis en de Maria Magdalenekerk zijn hiervan de bekendste.

Het Stadhuis is gebouwd in gotische stijl en stamt uit de 15e eeuw. Het oudste gedeelte van het stadhuis is een vleeshal en dateert uit 1410.

De Maria Magdalenakerk dateert uit 1423 en is gebouwd in gotische stijl. De kerk is bekend om het koor, een grafmonument en het orgel.

Groene wetenswaardigheden over  Goes

Door de gemeente van Goes loopt een wandelpad, het Kiekendief genaamd en loop langs het natuurgebied van de Ooster en Westerschenge. Het pad is een wandelnetwerk van ruim 75 kilometer  en is te lopen via het knooppuntensysteem.  Het pad is genoemd naar de bruine kiekendief, die in deze omgeving broedt.

Het Zwaakse Weel is een van de grootste natuurgebieden in Zuid Beverland en ligt ten zuiden van Goes. Het gebied bestaat uit een brede kreek, akkers met oude gewassen en een hoogstamboomgaard.

Eens was de Zwake een druk bevaren kreek tussen Het Veersche gat en de Westerschelde. Na de inpoldering bleef er weinig over van het oorspronkelijk gebied. De laatste jaren wordt er door Natuurmonumenten gewerkt aan herstel en herinrichting van het gebied.

Voor toeristen en streekbewoners zijn er wandel- fiets- en ruiterpaden aangelegd. Er zijn routes voor wandelaars en fietsers verkrijgbaar bij het informatiecentrum. Er is een vissteiger en je kunt zelf fruit plukken in de boomgaard.

Een wandelroute van 7 km leidt je door de oude kreek en de omliggende rietlanden en zie je koeien, paarden en schapen grazen op het grasland.

 gazon aanleg
gazon aanleg
pallet graszoden
gazon aanleg
graszoden

Graszoden leggen Goes

Wilt u met graszoden in Goes een nieuw gazon aanleggen dan heeft u drie keuze's:

Graszoden leggen in Goes vanaf € 5,50 per m²

Wilt u graszoden leggen aan echte professionals overlaten? Dan komt Gras en Groen Graszoden de werkzaamheden bij u in Goes uitvoeren. Onze medewerkers volgen een vaste en effectieve werkwijze. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons een dagelijkse bezigheid. Voor prijzen vanaf € 5,50 per m² komen wij de werkzaamheden bij u uitvoeren. Wij bemesten voor u de ondergrond, egaliseren het gazon op perfecte wijze en leggen vervolgens de graszoden. U ontvangt bovendien 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Ligt er een oud gazon, dan kunnen wij dit voor een meerprijs vanaf € 3,- per m² voor u verwijderen en afvoeren. Voor alle prijzen kijkt u op de pagina graszoden prijzen. Middels het offerte formulier kunt u de eerste stap zetten richting een nieuw gazon.

Graszoden bezorgen in Goes € 2,19 per m² excl. bezorgkosten

Wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Gras en Groen de graszoden bij u thuis komen bezorgen. U hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Goes dienen 48 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Gras en Groen komt de graszoden leveren voor slechts € 2,19 per m². Dit is exclusief de bezorgkosten, deze bedragen minimaal € 49,-. U kunt hier ook direct gazon mest bij bestellen. Gras en Groen verkoopt zowel bemesting voor onder de graszoden als voor het maandelijkse onderhoud.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Graszoden leggen Goes

Groenendijk


5

"Wij zijn heel tevreden van de werken die uitgevoerd zijn"

Graszoden leggen Goes
Referenties

Graszoden in Goes

De aanleg van een gazon kan met graszoden binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Goes. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Goes gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Goes

  • Graszoden leggen Goes
  • Graszoden leggen Goes
  • Graszoden leggen Goes
  • Graszoden leggen Goes
  • Graszoden leggen Goes
  • Graszoden leggen Goes
  • Graszoden leggen Goes
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen